in

Exklusivt i VeckoRevyn: Hemma hos superbloggaren Keela

I senaste numret av VeckoRevyn har vi varit hemma hos superbloggaren Keela. I tidningen hittar du hela hemma hos-reportaget och här bjussar på vi på en härlig sneak peek.

Mer

När VeckoRevyn kommer hem till Michaela ”Keela” Nilsson, 22, är det ordning och reda, men hon erkänner att det bara är för att hon vet att vi ska komma dit.
– Jag är inte ordningsam, men jag försöker ibland, haha. Nu visste jag att ni skulle komma så jag har städat i två omgångar. Annars ligger det pärlplattor, smycken, kläder och tusen andra prylar överallt. Min kille Jonas är perfektionist så han blir lite arg på mig ibland. Han gillar att ha det rent och brukar påpeka att vi inte har dammsugit på en vecka. Skulle jag få bestämma skulle vi dammsuga en gång var tredje månad, säger Michaela.
Hon flyttade till sin pojkvän i Vallentuna, utanför Stockholm, för lite mer än två år sen. De hade bara varit ett par i tre månader när hon tog sitt pick och pack från Ljusdal och de blev sambo.
– När man flyttar in hos någon får man ju anpassa sin stil efter den personen. Hade jag fått bestämma helt hade vi haft mer prylar och färg. Jonas gillar när det är stilrent, men han har sagt att jag får köpa hit andra möbler och saker, men jag trivs såhär också, det är fint. 
När Michaela bloggar sitter hon helst i sängen, men hon drömmer om en större lägenhet.
– Nu blir ju ryggen helt paj, ibland ligger jag i sängen och bloggar och ibland sitter jag i köket. Vi försöker få till det så att jag kan ha ett skrivbord, men just nu är det lite för trångt för det. 
Får Michaela bestämma över en fredagskväll bygger hon helst en koja i vardagsrummet och tittar på film och äter godis.
– Jag brukar dra ut vår madrass i vardagsrummet, ta med täcken, lakan och filtar och bygga en koja. Jag älskar att bygga kojor!
Om du skulle bjuda över några kompisar på middag, vad skulle du laga då?
– Åh, jag är inte duktig på att laga mat. Det är Jonas som står för den biten. Innan jag träffade honom kunde jag äta korv och makaroner varje dag. Mina kompisar skulle få en stor mackbuffé och sen skulle jag satsa på flera, goda efterrätter istället. Gärna choklad!