in

Exklusivt i nya VeckoRevyn: Maria Montazami som 18-åring!

bild 9
Exklusivt i nya VeckoRevyn: Maria Montazami som 18-åring!

Hur såg våra kära kändisar ut när de var 18 år? I nya numret av VeckoRevyn får du ta del av hur Maria Montazami och två andra kändistjejer hittade sig själva. Vi bjuder även på härliga bilder från deras tonårstid.

Mer

montazamidragare

Maria Montazami är otroligt populär efter succén i Svenska Hollywoodfruar, men som ung kände hon sig ofta osäker, dels på grund av sin längd men också över hur hennes framtid skulle se ut. I nya numret av VR berättrar hon om osäkerheten och om när det det vände. Här bjussar vi på ett utdrag ur hennes historia…  

”Komplexen försvann utomlands”

Jag är ungefär samma person nu som när jag var ung. Då bodde jag i Västerås och hade massor med kompisar som jag umgicks och festade med. Jag var ofta kär, älskade att vara förälskad och var det mest hela tiden. Jag gillade när det pirrade i magen! I gymnasiet pluggade jag ekonomi, tanken var väl då att jag skulle jobba med det i framtiden men jag kände ganska snart att det inte var rätt för mig. Jag kände mig osäker på framtiden, men jag visste att jag var tvungen att arbeta för att ta mig någonstans – bli någonting. Därför jobbade jag extra, bland annat som bingovärdinna och servitris. Jag hade höga ambitioner, tydligen sa jag vid något tillfälle att jag ville bli rik. Det låter ju ganska pinsamt, men då visste jag inte att jag skulle få allt serverat på ett silverfat…

Just då funderade jag inte så mycket på barn och bröllop, jag hade mer panik inför tanken på att flytta hemifrån. Det, och min längd, gjorde mig väldigt osäker. Jag var känd för att vara ”jättelång och rolig”, jag skojade mycket. Jag var nog ganska trygg med mig själv som person, men innerst inne   kunde jag ofta känna en osäkerhet över att jag var så lång. När man är yngre tänker man ju mycket på sin kropp och alla mina kompisar var kortare än vad jag var. Jag tyckte inte heller att jag speciellt söt, mitt hår var råttfärgat och jättestort.

omslag7liten

Psst! I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av Maria Montazamis berättelse. Du kan även läsa om sminket som trollar fram den bästa hyn, vårens trendfrisyrer och mycket, mycket annat. Skynda dig att köpa nya numret redan idag!

Mera Montazami?

Du har väl inte missat att familjen Montazami bloggar? Marias blogg hittar du här! Passa även på att spana in dottern Sara Montazamis blogg här på Veckorevyn.com.