in

Jedward i exklusiv intervju: ”Vi vill dejta ett svenskt fan!”

jedwardintervjudragare

Tvillingarna Jedward fick tiotusentals tjejer att skrika sig hesa när de uppträdde på BlogAwards som gick av stapeln i lördags. När VeckoRevyn hängde med killarna berättade de om kärleken till sina svenska fans och hur det är att vara tvillingar.

Mer

John och Edward, är ni singlar?
John: Ja båda är singlar! När jag träffar rätt tjej så vet jag att det är rätt tjej. Men just nu är vi singlar för att vi inte kan ge vår fulla uppmärksamhet till en tjej. Nu ger vi istället all uppmärksamhet till tusentals tjejer samtidigt!

Skulle ni kunna tänka er att dejta ett fan från Sverige?
Edward: Absolut! Svenska fans är väldigt, väldigt fina. Många tjejer här har sin egen stil och det gillar vi.

Vem av er flirtar mest?
Edward: Vi flirtar aldrig med flit. Jag tror båda bara är flirtiga som personer.
John: Vi försöker inte flirta, utan vi är bara oss själva och försöker få tjejer att skratta.

Faller ni för samma typ av tjej?
John: Ja, men vi faller för alla möjliga sorters tjejer!
Edward: Jag och John tycker lika om allt! Vi gillar samma sorts mat och samma sorts tjejer. När John träffar någon tjej som han gillar så berättar han det för mig, och jag gör samma sak om jag träffar en tjej.
John: Både jag och Edward tycker väldigt mycket om Britney Spears.

Hur ska den perfekta flickvännen vara?
John: Den perfekta flickvännen är en tjej som är självständig och som jag vill spendera tid med. Och när jag är med den tjejen så är jag den lyckligaste killen i hela världen. Sedan tycker jag att det är viktigt att man inte alltid måste prata med varandra, men båda vet var man har varandra ändå. Utan att man behöver ringa varandra varje minut. Vissa tjejer ringer hela tiden, men det är viktigt att man vet att man tycker om varandra även om man inte hörs hela tiden.
Edward: Den perfekta flickvännen är söt, lite galen och riktigt tjejig. Det ska vara en tjej som kan vara lite larvig och inte tar allting så allvarligt. Och sedan är det ett plus om hon kan dansa, men om hon inte kan det så kan vi lära henne. Det är kul att kunna dansa med varandra om man ska gå ut på en klubb.
John: Utseendet spelar ingen roll, så länge hon är ett Jedwardfan.
Edward: Vi behöver en tjej som förstår oss, och som är okej med att vi inte alltid kan vara med henne. Vi är väldigt upptagna. Det får inte vara ett problem att vi pratar med andra tjejer som är fans. Det är så det ser ut för oss just nu.

Har en tjej någonsin blandat ihop er?
Edward: Ja, det händer oss hela tiden. Det är många tjejer som kommer fram till mig och säger ”åh, John jag älskar dig så mycket.”  Och så får jag massvis med bilder och brev som egentligen är till John.
John: Jag tror att många tjejer blir förvirrade av oss eftersom vi är så lika. Men så fort man lär känna oss så märker man faktiskt skillnad.
Edward: När John hade en flickvän förut kom hon fram till mig när jag var ute och trodde att jag var John.
John: Ja, och hon försökte kyssa Edward!

Vad är det bästa med att vara tvillingar?
Edward: Det absolut bästa är att vi alltid har varandra. Vi gör allting tillsammans, och jag tror att tjejer gillar oss extra mycket för att det finns två av oss. De blir helt överväldigade av oss! Sedan gillar jag att det aldrig blir tyst när jag och John är med varandra.

Vad är det sämsta med att vara tvillingar?
John: Det sämsta är att vi måste dela på allt.
Edward: Ja, och att vi alltid får likadana presenter.

Kan ni läsa varandras tankar?
John: Ja, vi läser varandras tankar hela tiden. Kanske inte bokstavligt talat, men jag kan nog läsa Edwards tankar till ungefär 30 procent.
Edward: Jag vet alltid vad John ska svara på en fråga, eller vad han vill ha sagt. Vi avslutar ofta varandras meningar. Jag förstår John och hur han tänker i olika situationer.

Bråkar ni aldrig?
Edward: Jo, det är klart att vi bråkar ibland. Men bara om små saker, som vad vi ska ha på oss eller hur vi ska ha håret. Annars är vi bästa vänner och gör allting ihop.

Spana in filmen från Blog Awards i Kista Galleria och Jedwards uppträdande nedan!