in

En dag med Natalie i Göteborg

bild 11
En dag med Natalie i Göteborg

Var hittar man de sötaste killarna, den godaste ölen och snyggaste outfiten? Modebloggaren och it-tjejen Natalie Karlsson delar med sig av sina smultronställen i Göteborg.

Mer

bat

Temperaturen närmar sig 30-strecket. Hettan är närmast olidlig. För att svalka dig går du till…havet och försöker ragga upp lite vänner med båt!

Klockan närmar sig tolv och det är dags för lunch. Du styr stegen mot…
Jag älskar att styra ihop en god sallad hemma. Är jag för lat brukar Ragazzi passa mig alldeles utmärkt. Det är en italiensk restaurang som ligger i Salhuhallen, Linné, nära hem och supergott.

vin

En vän ringer och bjuder dig på fest. Men du har inget att ha på dig. Kvällens outfit inhandlas…Jag är varken en klänning, kjol eller shortstjej. Oftast tar jag ett par svarta jeans hemifrån och svänger in på Acne för att hitta en roligare överdel alternativt skor. Har jag många timmar på mig blir det även en second hand-runda i hopp om att hitta någon fin accessoar, typ en hatt i brunt skinn.
 
Festen blev inställd och nu är det upp till dig att avgöra vart ni ska gå. Ni går till…Bar kino under Hagabion, här finns det gott om ögongodis och trevligt sällskap!

mag

I baren beställer du…En öl, eller fem. Gärna Brooklyn lager.
 
Musiken är lite halvdålig, så du önskar…
Det är den aldrig! Men, okej då. Jag blir alltid glad som ett barn på julafton när jag hör Håkan Hellström spelas ute. Så det blir väl ”Kom igen Lena”, eller något.
 
Efter flera timmar av…skratt, skålande och dans ramlar ni hem…till mig på efterfest och klockan…är väl närmare 04!
 
Och käkar nattamat i…mitt kök. Jag brukar föredra knäckebröd med flera skivor ost och gurka. Är egentligen inte så förtjust i nattamat. De andra springer ner till Burger king och beställer med sig menyer som ligger kvar och skräpar i några dagar. Ja, bland allt krossat glas förstås. Kaos!

LÄS NATALIES BLOGG!

KLICKA HÄR