in

En dag med Frida i Malmö

bild 12
En dag med Frida i Malmö

Ni som följt succébloggerskan Frida Fahrman vet att hon hänger i Malmö en del. Här berättar hon var du hittar bästa shoppingen, godaste maten och gladaste dansgolvet.

Mer

drag

Temperaturen närmar sig 30-strecket. Hettan är närmast olidlig. För att svalka dig går du till…bilen för att därefter köra ner till Falsterbo. Är det så varmt som 30 så krävs en heldag på stranden med picknick, vänner och grillning på kvällen. Men om jag bara behöver ett panikdopp så blir det cykeln till bryggorna på Ribban.

drink

Klockan närmar sig tolv och det är dags för lunch. Du styr stegen mot… min killes jobb vid Lilla Torg. Vi går förmodligen på det lokala kineshaket eftersom det är gott och billigt samt har en mysig innergård. Det avslutas gärna med en kaffe på Noir.
 
En vän ringer och bjuder dig på fest. Men du har inget att ha på dig. Kvällens outfit inhandlas på…H&M vid Gustav. För där finns oftast plagg jag länge suktat efter kvar, dessutom i min storlek.

vatten

Festen blev inställd och nu är det upp till dig att avgöra vart ni ska gå. Ni går till...Carib Kréol om jag för välja, bestämmer mina vänner så går vi och äter på Koi som slutar i fest….
 
I baren beställer du….
helst en japansk gin och tonic, men mina vänner hinner före och besäller in en Lynchberg Lemonade.

hund

Musiken är lite halvdålig, så du önskar något… poppigare och mer dansvänligt. Efter flera timmar av…dans, fest och nattdopp ramlar ni hem till…lägenheten klockan…05.00. Och käkar nattamat på…Max, men jag tittar mest på, nattmat är inte min grej

LÄS FRIDAS BLOGG!

KLICKA HÄR