in

E.M.D: ”Vi ska ha på oss stringkallingar”

dragare
E.M.D: "Vi ska ha på oss stringkallingar" Kalsongstring, gayklubb, Justin_Timberlake, Amanda_Jeanssen, EMD, Erik_Segerstedt, Danny_Saucedo, Mattias_Andreasson, partypanelen,

Varför lovar Erik att ta på sig stringkallingar ikväll och tar Danny emot alla drinkar han blir bjuden? Dags för partypanelen med E.M.D!

Mer

dragare

Läs allt om E.M.D:s helgplaner i partypanelen!

Idolkillarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo slog sina påsar ihop och bildade supergruppen E.M.D förra året. I dagarna släpptes debutplattan ”A State Of Mind”. Vad gör killarna i helgen? Läs allt här!

”Vårt helgschema är helt sjukt!”

mattias

Vad gör du i helgen?
– Vi ska jobba hela helgen. Ikväll kommer vi att åka till Finland och spela där, sen tillbaks till Sverige imorgon bitti. Signering i både Södertälje och Eskilstuna och till sist två klubbspelningar i Vara. Vårt helgschema är helt sjukt! Om vi orkar med så blir det fest imorgon kväll på den sista klubben vi spelar på.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Oj, det var länge sen jag var på hemmafest, det var man alltid på förr. Det är ju askul med fester där man stannar hemma. Jag skulle faktiskt välja Erik (Segerstedt) Han verkar ha en bra festlägenhet. Vi har aldrig haft en hemmafest än. Vi har inte hunnit med att hänga tillsammans utan att jobba än!
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Vårt nya E.M.D-album – för att lära mig texterna! Annars mycket Justin Timberlake.
Ditt bästa partyknep?
– Jag har inga knep! Åh vad jag känner mig tråkig nu, haha.
Vad kör du för outfit idag och imorgon?

– Vid signeringarna kör jag en soft baggy style. Till spelningarna blir det vit skjorta, svart löst uppknuten slips och halvtajta mörka byxor. Det blir jättesköna vita dojjor till det.

”Ikväll blir det kalstrongstring”

erik

Vad gör du i helgen?
– Förutom allt det Mattias räknade upp ska jag spela på ett bröllop imorgon. Min kusin ska gifta sig på ön Orust och jag ska sjunga två låtar på bröllopet. Och sen har vi alla spelningar såklart.
Är det skillnad att gå ut och festa på samma klubb som man spelat på?
– Självklart, det är annorlunda. Folk har ju precis stått och dansat till ens musik. Det är många som vill gå fram och prata, det är schysst.
Bästa STHLM-tipset?
Obaren, ett vanligt hak på Stureplan med skön stämmning. Annars gillar jag hellre att festa i GBG. Park Lane är ett bra ställe, alltid mycket folk och ett hotell precis bredvid där man kan slagga.
Vem vill du helst gå på hemmafest hos?
Markoolio. Han har ett jävligt shysst hus har jag hört. Och han verkar kul att festa med!
Vad lyssnar du på mest just nu?
Amanda Jenssens nya skiva! Speciellt ett spår men jag kommer verkligen inte ihåg namnet på den…
Bästa partyknepet?
– Att man ska ha jobbat hela dagen så att partyt blir som en belöning.
Outfits under helgen?
– Ikväll blir det kalsongstring på hotellrummet.
Va?
– Vi ska spela på en gayklubb i Finland!  Annars giggar jag i baggybrallor och ett schysst rocklinne. Jag har ett snyggt svart Mötley Crüe-linne jag kör med. Sneakers på fötterna också.

danny

Vad gör du i helgen utöver det späckade schemat Danny?
– Jag fokuserar på showerna men emellanåt måste man softa. Så inte så jättemycket utöver det. Vi spelade på Rix FM-festivalen igår och då härjade jag ordentligt. Men det är skitkul att vi har mycket och jag är riktigt tacksam för vårt stressiga schema. Det är ingenting jag tar för givet.
Får du mycket uppmärksamhet när du går ut?
– Det blir väl så att folk känner igen mig… både killar och tjejer. De vill bjuda på drinkar, bjuda mig till bordet för att snacka.
Tar du emot drinkar?
–Jag tackar nej till allt av princip!
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Min favvolåt fick nyss kicken, det var Rihanna med Don’t stop the music”. Nu blir det LaZee – ”Rockaway”. Bra festlåt!
Bästa partyknep?
– Drick inte för mycket – då blir det roligare.
Outfits ikväll och imorgon?

– Jag kör stilrent. Vit skjorta, vit kavaj och vita macker. Svart slirre och hängslen till det.