in

Elin är Veckorevyns nya praktikant

elin2
Elin är Veckorevyns nya praktikant

Ett nytt ansikte på redaktionen som du garanterat kommer ser mer av i vår – lär känna Elin, Veckorevyns nya praktikant! Mer

Hallå Elin, ny praktikant på redaktionen. Vi får massvis med mail och samtal, varför fixade just du drömpraktiken? Kom igen, det är okej att skryta lite!
– Haha okej! Jag tror jag fick den för att jag var målmedveten och rätt enträgen. Dessutom hade jag en hel del erfarenhet från tidigare jobb och studier som kan ha varit meriterande.
Alright, vad har du gjort tidigare?
– Hittills har jag har jobbat i en ungdomsorganisation i två år, pluggat reklam på Berghs school of communication och Medie- och kommunikationsvetenskap på Uppsala universitet. Skriver också klubbkrönikor i en nöjesbilaga hemma i Uppsala.
Vem är du? Berätta lite om dig själv!
– Jag är ett tidningsfreak som utöver praktiken driver en electroklubb i Uppsala där jag dj:ar tillsammans med min bästa kompis. Det är världens bästa jobb! Om inte att jobba på Veckorevyn.com är det…

Bra där, rätt svar!
– Haha. Att klubba är det bästa jag vet, förutom att skriva såklart. Annars försöker jag mig på avancerad matlagning med hjälp av kokböckerna jag fick i julklapp.
Vad gör du om fem år?
– Då jobbar jag antingen på en grym tidning, är en världsturnerande dj eller kanske både och?

”Mitt motto är ett slagord: do it!”

elin3

Elin Aram är klubbtjej, dj, skribent och ny praktikant på Veckorevyn. Välkommen Elin!

Vilka bloggar läser du?
– Jag läser dagligen fashionmuslimetterna.blogg.se, alla på Veckorevyn och shampoorising.typepad.com. Min syster har börjat få mig att läsa alla som ligger på bloggtoppen också. En massa musikbloggar hänger jag runt på för att ladda hem färska mp3:or.
Vad gör du helst en fredagkväll?
– Klubbar såklart!
Ditt bästa tips om man vill fixa en grym praktik?

– Ta reda på vilken person du bör få tag i. Fixa en snygg layout på ditt brev. Maila och kolla så att den aktuella personen tagit emot brevet! Och tänk på att det är bättre att skicka 10 praktikansökningar och få ett ja, än att inte skicka någonting alls. Mitt motto är ett slagord: do it!
Dina bästa egenskaper?
– Nära till skratt, driven och intresserad
Dina sämsta?
– Jag kan inte hålla någon ordning på mina egna saker. Däremot kan jag hålla ordning på andras!

MISSA INTE: Nästa vecka drar modeveckan i Stockholm igång, Veckorevyn bevakar visningar, vimmel och snackisar – vi lovar, det vill du INTE missa!