in

Ed Sheeran gör Carpool Karaoke – hans hits har aldrig låtit så bra

ed sheeran carpool

Ed Sheeran och James Corden är INTE en tråkig duo – senaste avsnittet av Carpool Karaoke i våra <3. Mer

26-åriga Ed Sheeran är en av världens största artister just nu. Han ligger ständigt på topplistorna världen över, inte bara med sina egna låtar utan också med låtar han skrivit till andra. I det senaste avsnittet av Carpool Karaoke får vi se honom framföra två sådana tillsammans med programledaren James Corden.

Visste du att Sheeran har varit med och skrivit Justin Biebers superhit ”Love Yourself” och One Directions ”Beautiful”? Inte illa!

På tal om Bieber så berättar också Sheeran om när han och Bieber sågs på en sunkbar i Tokyo, ditchade sitt säkerhetsfolk, blev fulla och gick till en golfbana. Vad som hände där? Aj, aj, aj! Kolla in klippet så får du veta!

Förutom att prata om sina och Biebers upptåg berättar Sheeran också om att han inte äger en mobiltelefon (?!?!), kan stoppa mååånga Maltesers i munnen (japp, han testar också) och varför han alltid måste ha gitarren med sig.

Kolla in hela avsnittet här:

Kolla in vår tutorial för att få till den perfekta glowiga looken (genom att använda mineralkittet som just nu finns som premie!)

Klicka på bilden för att ta del av det grymma erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink