in

Ebba Von Sydow

Namn: Ebba Mary Matilda Kleberg von SydowÅlder: 30 årBor: Stockholm Om Ebba: Ebba Von Sydow är en veteran i modebloggvärlden. Efter att ha jobbat som musikredaktör för Sveriges Radio P3 och som modeskribent i Expressen blev hon 2005 chefredaktör för VeckoRevyn. 2007 valde hon att utveckla Veckorevyn.com och flyttade samtidigt sin blogg. Sedan 2007 har […] Mer

Namn: Ebba Mary Matilda Kleberg von Sydow
Ålder: 30 år
Bor: Stockholm

Om Ebba: Ebba Von Sydow är en veteran i modebloggvärlden. Efter att ha jobbat som musikredaktör för Sveriges Radio P3 och som modeskribent i Expressen blev hon 2005 chefredaktör för VeckoRevyn. 2007 valde hon att utveckla Veckorevyn.com och flyttade samtidigt sin blogg. Sedan 2007 har Ebba lagt krutet på TV, först i programmet ”Det kungliga bröllopet” och därefter i ”Go’kväll” i SVT.

I januari 2011 gifte sig Ebba Von Sydow med pojkvännen Johan Kleberg och under våren föddes dottern Marianne.

Kuriosa: 2007 uppges Ebba Von Sydow ha hamnat i konflikt med Stureplansggruppens VD Vimal Kovac. Något som ledde till att hon ska ha portats från ett flertal klubbar under tre års tid.

Blogg: blogg.svt.se/ebba

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.