in

Ebba: Nu kör vi Twingly

ebba twingly
Ebba: Nu kör vi Twingly

Ebba berättar om den nya tjänsten på Veckorevyn.com! Mer

ebba twingly liten

Nu berättar Ebba Von Sydow, chefredaktör på Veckorevyn.com, om en av de nya och riktigt spännande funktionerna på nya Veckorevyn.com – nämligen tjänsten Twingly, perfekt för dig som har en egen blogg och vill ha ännu mera trafik!
Bloggtjänsten Twingly visar vilka inlägg bloggare har skrivit om varje enskild artikel på Veckorevyn.com.

Så funkar Twingly

När du bloggar om en artikel på Veckorevyn.com så dyker din bloggadress och ditt inlägg upp i Twingly-rutan som du hittar under kommentarerna på respektive artikel.

twingly

Både Fredrik Virtanen och bloggerskan Juliana bloggade om Quetzalas artikel ”Partypanelen”.

Ebba berättar om Twingly

twingley

Ebba Von Sydow bloggar flitigt – och använder såklart Twingly!

Ebba, varför inför ni Twingly på Veckorevyn.com?
– I och med lansering av nya, uppfräschade Veckorevyn.com satsar vi ytterligare på att vara en viktig aktör för bloggare. Veckorevyn.com är Sveriges största magasin på nätet för unga kvinnor, men det är viktigt att vi knyter starkare band med kollegor därute, såsom bloggarna. Twingly är ett smidigt och enkelt sätt att driva trafik till din blogg, genom att länka till artiklarna och bloggarna här på Veckorevyn.com.
Varför är Twingly bra för mig som bloggar?
– Redan innan vi lanserade Twingly länkade många till våra artiklar, därför kändes det förstås kul att kunna ge någonting tillbaka – nu kan du som bloggare öka din trafik genom att länka till Veckorevyns artiklar, och ”pinga” på Twingly.
Hur har nya Veckorevyn.com tagits emot av besökarna?
– Otroligt bra. Vi har haft ett gäng fantastiska VIP-testpiloter som kommit med enormt värdefull feedback, mycket ros och en del ris. Och det är bra. Veckorevyn ska väcka åsikter och känslor!

Kommer du att använda dig av Twingly? Kommentera!