in

Ebba: Jag vill festa med Alex

ebbaliten
Ebba: Jag vill festa med Alex

Ebba, Håkan och Hästpojken – det är Göteborgstema i veckans Partypanel! Mer

Ebba Von Sydow

ebbaliten

Vad gör du i helgen?
– Jag är i Sälen och firar påsk! Riktigt skönt att komma bort från stan faktiskt, här är det mest längdskidåkning, bastu, god mat, påskgodis och spela spel. Och hyra film på macken. Imorgon kväll ska vi nog dra ut och kolla partyfaktorn, idag blir det afterski.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Tja, Alex Schulman, för han vill ju tydligen gå på hemmafest hos mig?
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Pacific!, deras nya platta är verkligen lika bra som alla säger, köp den i påskpresent till en kompis som varit snäll! Det ska jag göra.
Ditt bästa partyknep?
– På hemmafest? Att ta över musiken, min hemliga dj-dröm ligger inte så långt under ytan… Vilket alla som känner mig vet vid det här laget. Jag är svår att stoppa. 
Vad kör du för outfit ikväll och på lördag?
– Hm, inte alls lika piffigt som vanligt, vilket ska bli skönt. På afterskin kör jag nån variant av skidkläder med min snygga windstoppertröja från Peak i rosa och vitt. Imorgon kväll blir det soft fjällstil med jeans, kashmirkofta, linne och snusnäsduk. Och förstås min helsvarta dunjacka från Canada Goose, varm som en pizzaugn. Helt perfekt! Utanför stugan trampar jag runt i mina gamla Uggs.

Ebba Von Sydow är chefredaktör på Veckorevyn.com.

Martin Eliasson, Hästpojken

Vad gör du i helgen?
– Jag är ute och spelar i Malmö och Stockholm.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
–  Kungen. Det skulle likna nåt som Caligula hade för 2 000 år sedan. Eller Carl-Philip kanske? Nej Kungen verkar roligare. Vi skulle prata om pengar och jag skulle bara vara klädd i nån typ av stor duk.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Det är soligt i Göteborg och jag fick igång, eller ja, jag hittade min iPod och jag lyssnar mycket på France Gall. Jag kom på att jag gör det när det är soligt.
Ditt bästa partyknep?
– Nä, det bästa är att inte dricka för mycket överhuvudtaget. Se till att inte bli så trött eller slöddrig. Så man håller sig på gång och det känns att man är på förfest hela kvällen. Jag vill inte gå ut på klubb, man försvinner bort från varandra och man har ingen att prata med och dricker för mycket. Jag hade nog stannat kvar på festen med kungen.
Vad kör du för outfit ikväll?
– Nu ska vi ut och spela och jag har inte packat upp förra veckans packning från senaste spelningen. Men det blir en vit kofta med en fläck som inte syns. När jag är på scen försöker jag ha mina finaste kläder på mig och matcha gitarren som är svart och vit.

Hästpojkens album ”Caligula” finns ute nu.

hastpojkenfest

Hästpojken slappar i en säng.

Håkan Hellström

hakanliten

Vad gör du i helgen?
– Jag ska fira påsken så det blir öppna påskägg och sånt.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Jag skulle väldigt gärna gå på hemmafest just nu jag skulle helst vilja spola tillbaka i tiden lite och gå på fest hos min kompis Hurricane Gilbert. Hans tjej fyllde år och det var helt proppfullt och alla gamla kompisar var där. Och jag var inte där. Jag var i Stockholm.  
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Jag lyssnar mest på min egen skiva just nu. Jag har precis fått den och man är ju lite fåfäng och hör om allt lät som man tänkt sig. Och man tittar på skivomslaget och luktar på den och nästan biter i den.
Ditt bästa partyknep?
– Herregud, jag har inga såna knep på lager. Men två midsommaraftnar på rad så har jag firat med samma personer och så är det en kille som heter Mischa som är så himla skicklig på gitarr och han är inte en sån där trubadur som Magnus Uggla sjunger om utan han är bara en skön kille.
Vad kör du för outfit ikväll och på lördag?
– Det blir lite såhär, lite halvuppklätt. På kvällarna blir det mysbralla men inte till helgen

Håkan Hellströms album ”För sent för Edelweiss” finns ute den 26:a mars.

hakanlitentv

Se Håkan berätta om sin helg i VR-TV!