in

Ebba: Är Britney gravid?

brit
Ebba: Är Britney gravid?

Är Britney Spears äntligen på rätt spår? Eller stämmer ryktet?

Mer

brit

En vecka nästan helt utan nyheter om superstjärnan Britney Spears – men inga nyheter är goda nyheter när det gäller Britney, enligt Ebba. Eller?

Nu kvarstår bara frågan det mest omtalade ryktet som cirkulerat kring sångerskan de senaste dagarna: är hon gravid för tredje gången? Den utpekade pappan ska i så fall vara brittiske paparazzifotografen Adnan Ghalib (inte den mest populära killen i familjen Spears just nu).

Britney får veckopeng av pappa

brit5

Efter ett tumultartat år ser Britneys vardag utifrån ut att äntligen vara något mer stabil. Popstjärnan, vars förmögenhet uppgår till närmare 100 miljoner dollar, får numera leva på veckopeng – som hon får av pappa Jamie Spears.

Veckopengen hon lever på är ungefär 9000 kronor, som sätts in på henne kreditkort. Utöver det har  Jamie anställt ytterligare två advokater för att reda ut dotterns trassliga affärer, hon befinner sig fortfarande i vårdnadstvist med exmaken Kevin Federline.

Britney nya jobb – som danslärare

brit1

Fotad i veckan som gick utanför sitt favorithäng Starbucks…

Stjärnan har också skaffat sig ett nytt extraknäck, som danslärare.

Hon hoppade till en början in som gästlärare till en grupp med femton barn på Millenium dance complex i Los Angeles (där hon repar in danserna till sina videos), men Britney var så uppskattad att hon blev ombedd att komma tillbaka. Barnen ger sin nya fröken strålande betyg!

brit4

Är Britney gravid eller är det bara idiotiska rykten? Ebba tycker till om saken, klicka här för att diskutera vidare i bloggen!