in

Du måste se Ryan Goslings kärlekstal till sin fru (vi älskar honom ÄNNU mer nu)

ryan gosling golden globes

Ryan Goslings kärlekstal till frun Eva Mendes under Golden Globes 2017 är det finaste vi sett på länge. Mer

Natten till måndag gick den årliga Golden Globes-galan av stapeln i USA. Under några timmar fick Hollywoods elit ta emot priser och hyllas för sina insatser under det gångna året. Filmen som plockade hem flest statyetter, och slog rekord, var ”La La Land” med Ryan Gosling och Emma Stone i huvudrollerna. De kammade hem hela sju stycken eftertraktade statyetter!

För sin insats i filmen fick Gosling ta emot pris för ”bästa manliga huvudroll i musikal eller komedi”. I sitt tal började han först med att skämta om att han brukar förväxlas med Ryan Reynolds, och att han måste ha gjort det nu också i och med att han vann.

giphy

Sedan går han över till att prata om ett betydligt allvarligare tema: vad hans fru, Eva Mendes, har betytt för honom.

Jag vill särskilt tacka en person och säga att medan jag sjöng, dansade, spelade piano och hade en av de bästa upplevelserna i filmväg, så uppfostrade min dam vår dotter, var gravid med vår andra och försökte hjälpa sin bror som kämpade mot cancer. Om inte hon hade tagit på sig allt det för att jag skulle kunna få den här upplevelsen så hade det garanterat varit någon annan som stod här uppe i dag. Så älskling, tack.

Och till mina döttrar, Amada och Esmeralda, jag älskar er. Jag skulle också vilja tillägna det här priset till minnet av hennes bror, Juan Carlos Mendes.

Vi är rörda. Helt klart.

Är du sugen på att se alla vinnare? Klicka här!