in

”Du får inte dela på Zlatan” – här prankar Zlatan ett cykelbud (och vi dör av skratt!)

zlatan

Att arbeta som budbärare kan vara rätt slitigt. Frågan är exakt hur tungt man är villig att bära för självaste Zlatan Ibrahimovic? Mer

När cykelbudet dyker upp på ett kontor i Stockholm är det första han möts av ett smärre berg av dryck. Bara där lär han ha blivit en aning konfunderad av den uppenbara utmaningen att få ner så många flaskor i en enda ryggsäck. Men den verkligt stora chocken väntar fortfarande.

Kort därefter visar det sig att den som beställt cykelbudet är ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic – och han har höga förväntningar! Ryggsäcken ska fyllas till bredden med dryck och sedan cyklas till ”grabbarna i landslaget”. Som grädde på moset vill fotbollsstjärnan även att en stor skylt föreställande honom själv ska med honom på cykeln.

När cykelbudet frågar hur han ska få med sig den, minst sagt, otympliga skylten ombeds han fantisera med motiveringen att budet är den som kan cykla, och Zlatan är den som kan fotboll. På frågan om han möjligtvis skulle kunna få vika skylten en aning på vägen är repliken självklar.

– Nej nej nej, du får ju inte inte dela på Zlatan!

[adSpace]
Pranket är som bekant ett samarbete med företaget Vitamin Well och videon är en kampanj för dem. Tidigare har de även släppt videon där Zlatan håller en arbetsintervju för samma företag. Vi kan inte låta bli att imponeras av Zlatans skådespelartalang!

 

Zlatan Ibrahimovic är enligt många Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Han har gjort sig känd för sina minst sagt svårslagna mål, sin attityd och humor.

Idag spelar Zlatan i franska PSG, men är fortfarande en del av Svenska landslaget.