in

Donald Trump och Kanye West har setts tillsammans – ”Vi har varit vänner länge”

kanye west trump

Donald Trump och Kanye West är ganska otippad duo, men nu verkar det som att de smider planer tillsammans. Mer

Flera amerikanska medier rapporterar att Kanye West under tisdagen gick in på The Trump Tower för ett möte med USA:s blivande president Donald Trump. Det hela verkade länge otroligt, men nu står det klart att de två männen faktiskt hade ett möte.

De båda mötte tillsammans pressen, som hade samlats utanför hissarna, för att bli fotograferade och svara på frågor. Eller ja, några frågor blev inte direkt besvarade, men Trump meddelade i alla fall att han och Kanye West har varit vänner länge. Kanye å andra sidan stod mest tyst vid sidan. Enligt TMZ fanns Kanyes creative director, Eli Linnetz, och en kameraman på plats.

Vad mötet handlade om är än så länge oklart, men ingenting förvånar oss längre. Kanske är det dags för USA att instifta en kulturminister? Kanske blir Kanye den? Den som lever får se!

Kanye West blev nyligen inlagd på sjukhus efter att ha drabbats av extrem utmattning och psykiska besvär. Mötet med Trump är en av de första gångerna sedan Kanye West lämnade sjukhuset som han har synts till. Både han och frun Kim Kardashian har blivit mer anonyma sedan rånet i Paris.