in

Doherty anklagas för springnota

pete doherty
Home

Pete Doherty anklagas för att ha snackat sig ur att betala en taxinota på cirka 3 500 kronor – genom att erbjuda taxichauffören Kate Moss ägodelar.

Mer

Babyshambles-stjärnan haffade en taxi i London förra helgen efter att ha grälat med Kate, och instruerade chauffören, Roland Andrews, att köra honom till skönhetens hus i Gloucestershire – långt ut på den engelska landsbygden.
När taxin anlände till landstället flera timmar senare upptäckte Doherty att han inte hade tillräckligt med pengar för att betala hela taxinotan.
– Pete bad så hemskt mycket om ursäkt för att han inte hade ytterligare kontanter eller bankkort på sig och bad mig kontakta hans ekonomiska rådgivare för ersättning. Han sa även att jag fick ta vad jag ville av Kates personliga ägodelar, säger Roland Andrews till Mirror.
Andrews avböjde erbjudandet och när han dagen efter ringde Petes ekonomiska rådgivare möttes han av beskedet om att denne inte kände till något löfte om taxipengar.
Doherty har hamnat i ekonomiskt trubbel tidigare: 2003 hamnade han i fängelse efter att ha stulit grejer ur Libertines-kollegan Carl Barats lägenhet.

Pete Doherty & Kate Moss