in

Dissad på födelsedagen!

dragaremadonna
Madonna dissas på födelsedagen!

Madonna var inte nöjd med sitt födelsedagsfirande och var inte sen med att uttrycka sin besvikelse för sina gäster….

Mer

dragaremadonna

I lördags firade superstjärnan Madonna sin 50-års dag och stjärnans familj och vänner var självklart där. Men firandet blev inte riktigt som Madonna tänkt sig och superdivan var inte sen med att påtala detta för sina gäster…

Trots skilsmässorykten som cirkulerat kring Madonna och maken Guy bjöd han sin hustru på en riktig fest med 6000-kronors champagne och ett party som gick loss på totalt 1,3 miljoner kronor. Guy höll också ett tårdrypande tal där han berättade för födelsedagsbarnet att ”Av alla dessa år, så är du som vackrast nu”.

bild1

Lourdes stod för underhållningen på mammas födelsedag!

Bland de 90 gästerna fanns även dottern Lourdes, sönerna Rocco och David och vännerna Gwyneth Paltrow och Stella McCartney närvarande. Och 11-åriga Lourdes stod för underhållningen och överraskade sin mamma med att spela en låt ur Fame på pianot, vilket fick stjärnan att falla i tårar.

Men trots den fina behandlingen var Madonna inte helt nöjd med sitt födelsedagsfirande.
– Jag är verkligen besviken. Det är väldigt många människor som inte är här idag, men tack till alla ni som kom, sa Madonna i ett tal till sina närvarande gäster.

Kanske var det just detta diviga beteende som gjorde att många av de bjudna valde att stanna hemma på Madonnas födelsedag?