in

Detta är årets nyhet i Aladdinasken – den är drömmigt god!

aladdinask 2017

Nej, trillingnöten gör tyvärr inte comeback. Mer

Blir du plötsligt inbjuden på julmys hos en vän eller släkting men har ingen klapp att ge dem? Då är det nästan standard att man hoppar in i närmsta matbutik och köper en Aladdinask att ge bort. Enligt ett pressmeddelande från Aladdin rankar även det svenska folket chokladasken högre än tomten på julafton.

Fler än 50 smaker har tagits fram av Aladdin de senaste 75 åren. 2014 försvann mångas favoritpralin trillingnöten från asken för att göra plats för en nyhet, och i år är det tryffeln som får se sin plats besegrad.

Vad är då Aladdins nyhet för i år?

Kakaokrisp! En pralin som innehåller krossade kakaonibs och nougatcremé.

Vi har fått smaka den nya pralinen och ger den tummen upp! Mycket nougatsmak och krisp från kakaonibsen, men vi tyckte även den hade en liten hint av lakritssmak.

– Aladdin har en fantastisk historia och är en given del av det svenska julfirandet, mycket tack vare att vi ständigt utvecklat och förnyat innehållet i asken. I år är vi oerhört glada att kunna välkomna den nya pralinen kakaokrisp, som är ett modernt tillskott till den klassiska asken, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Mondelēz AB i ett pressmeddelande.

De nya Aladdinaskarna lanseras i oktober, med start vecka 41.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.