in

Det här blir årets julklapp 2017

arets julklapp 2017

Nu har årets julklapp 2017 avslöjats! Är det något för dig? Mer

Årets julklapp 2017 är kanske inte riktigt en du kan använda direkt i vinter. Det kanske är bäst att vänta tills snön smält bort och det inte längre är halt ute. I alla fall om du vill slippa ramla på marken. Vad är då årets julklapp?

Jo, elcykeln!

Det är Handels utredningsinstitut (HUI) som varje år utser årets julklapp. För att en produkt ska platsa på listan måste det vara en nyhet eller fått en nyväckt intresse under året. Och elcykeln har minst sagt fått ett nyväckt intresse under 2017.

2016 såldes 45 000 elcyklar i Sverige, det var en ökning med hela 50 procent, skriver Aftonbladet. Men i år, 2017, beräknar man med att en bra bit över 50 000 elcyklar säljs. Nu när elcykeln är årets julklapp kanske den siffran ökar ytterligare.

Regeringen har även infört en subvention vid köp av elcykel som träder i kraft 1 januari 2018. Premien innefattar elfordon som sålts från 20 september i år. Den blir en fjärdedel av kostnaden för elcykel upp till 10 000 kronor.

Är årets julklapp någonting för dig?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss