in

Det här betyder kändisarnas tatueringar (oh my gadd!)

kändisarnas tatueringar

Vad betyder egentligen Kendall Jenners, Harry Styles och Ruby Roses tatueringar? Vi har tagit reda på storyn bakom kändistatueringarna, och även listat några riktiga tatueringfails. Mer

David Beckhams 
tatuering 
i handflatan


Fotbollsspelaren David Beckham, 40, har 42 tatueringar på sin kropp, och historierna bakom dem är många. Där finns symboler som skyddande änglar och kors, citat som exempelvis ”Dream Big, be unrealistic” som Jay-Z har sagt och kärleksfulla tatueringar dedikerade till Davids fru Victoria Beckhamoch barnen Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper. Hans två nyaste tatueringar är We love you daddy, som en av sönerna hade skrivit, och en teckning från fyraåriga dottern Harper i handflatan. ”Det är det bästa sättet att alltid ha sitt barn nära sig”, säger David om barn-tatueringarna.

Ruby Roses tatuering på halsen


Skådespelaren och modellen Ruby Rose, 29, har fått vår tatueringslust att nå helt nya nivåer. Hennes kropp pryds av en blandning av japanska motiv till seriefigurer och texter. Där finns väldigt synliga gaddar, som Just Love på knogarna, och mer hemliga, som Meow på insidan av läppen. En av Rubys favoriter är ”… And breathe me”, andas mig, som står finstilt skrivet på hennes hals. ”Texten kommer från en låt av min nära vän Sia. Tatueringen ser lite ut som hjärtrymten på ett EKG, men det är bara min handstil som ser ut så”, har Ruby Rose sagt om tatueringen.

Kendall Jenners 
lilla pricktatuering

Vad betyder Kendall Jenner och andra kändisars tatueringar?
Du kanske redan vet att Kendall Jenner, 20, har tatuerat in en bästistatuering med Hailey Baldwin? De har bägge gjort likadana brustna hjärtan, som påminner om bästishalsbanden vi hade när vi var yngre, på insidan av sina långfingrar. Hailey i rött bläck och Kendall i vitt. Men visste ni att Kendall på andra sidan långfingret även har tatuerat in en pytteliten vit prick? Hennes tatuerare Jonboy berättade att pricken symboliserar livets små, men viktiga, detaljer. ”För Kendall är det de små sakerna som betyder mest. Att hon valde att göra en vit prick beror på att hon inte vill att den ska synas när hon modellar”.

[adSpace placement=”auto”]

Harry Styles 
tatueringar på bröstet

Om vi har räknat rätt har One Direction-stjärnan Harry Styles, 21, hela 62 tatueringar. Men det är svårt att hålla räkningen då Harry verkar besöka tatueringsstudion lika ofta som resten av oss borstar tänderna. På hans kropp finns alltifrån små tatueringar som ”Hi” och en liten klädhängare på vänster arm till större verk som en sjöjungfru och en fjäril. Överallt finns texter som ”I can’t change”, ”Can i Stay?” och ”Might as well”. En tatuering som betyder extra mycket är de två svartvita svalorna på bröstet. Svalor började först göras för sjömän som en symbol för att man hade seglat över 5 000 nautiska mil. Fåglarna är en symbol för lycka och för att komma hem välbehållen i säkert förvar. ”Svalorna symboliserar även att resa, och vi reser väldigt mycket. Jag gillar den här old sailer-stilen på tatueringar”, har Harry sagt.

cute harry styles haz hazza Favim.com 1491406

Kändisarnas tatuerings-fails

Ooops! Här blev det fel.

Hayden Panettiere felstavade tatuering

Den 26-åriga skådespelaren Hayden Panettiere tatuerade in ”lev utan ånger” på sidan av sin bröstkorg på italienska. Tyvärr var ett av de italienska orden felstavade. Hon har dock skojat om situationens ironi. ”Eftersom det är felstavat, har jag ju inget annat val än att leva efter mottot.” Nu har hon lasrat bort tatueringen.

tumblr mgwy2weEaM1s01urto1 500

Johnny Depp ändrade tatueringen med exets namn
På 1990-talet var skådisen Johnny Depp tillsammans med Winona Ryder i fyra år. Han tatuerade in hennes namn på armen, Winona forever. När paret gjorde slut ändrade Johnny bläcket till Wino forever, vilket ungefär betyder alkis för alltid. ”Jag ser mina tatueringar som en dagbok. Att helt ta bort tatueringen var inget alternativ, det vore som att säga att det aldrig har hänt. Istället gjorde jag om den på ett lite roligt sätt.”, sa Johhny till GQ 1993.

[adSpace placement=”auto”]

Sedan uppbrottet med frun Amber Heard, som anklagad Depp för misshandel, har Depp också tagit bort en tatuering som sägs ha stått för Heard. På knogarna hade han ”Slim”, Ambers smeknamn, tatuerat – men numera står det ”Scum” istället.

Johnny Depp Crazy Head

Megan Fox tatuerade in ett negativt porträtt
Megan Fox hade ett stort porträtt av Marilyn Monroe på tatuerat på insidan av sin arm fram tills 2012, då hon tog bort den eftersom hon plötsligt kom på att hon inte ville associeras med Marilyns ”negativa sidor”, som hon kallar det. ”Hon led av personlighetsstörningar och var bipolär. Jag vill inte locka den typen av negativ energi till mitt liv.”, sa hon då till teen.com.

Samir Badrans tatueringsfail
Samir Badran skulle tatuera in Faith decides, ödet bestämmer, på sin överarm. Tyvärr blev tatueringen felstavad och istället för faith blev det fail, misslyckande eller fiasko. ”Jag lät det vara kvar för att det blev lite humor i hela skiten”.

HEJ HEJ!!!!!

Ett foto publicerat av Samir Badran (@samirbadrans)

Tatueringsproffset Kat von D’s bästa tatueringstips:


34-åriga Kat von D, egentligen Katherine von Drachenberg, är en amerikansk tatuerare som har medverkat i tv-programmen Miami Ink och LA Ink.

Har du någonsin ångrat en tatuering?
– Nej, aldrig. Jag ser på tatueringar som milstolpar i livet. Jag har flera av mina ex namn intatuerade, men jag ser inte de tatueringarna som några misslyckanden utan snarare som påminnelser om vem jag var då. Men tatueringar jag gjorde när jag var ung som varken är tekniskt välgjorda eller betyder någonting för mig, de har jag inga problem att tatuera över eller ersätta.

Vilka är dina bästa tips till någon som ska tatuera sig?
– Gör research! Det finns otroligt många grymma tatuerare, men det finns många halvbra också. Hitta en som är duktig och som behärskar stilen du vill ha. Slutligen, skaffa hellre än tatuering du älskar än någonting som är trendigt.