in

Desperata hemmafrun Victoria

victoriab
Home

Victoria Beckham har anammat den propra rollfiguren Bree Van De Kamp från serien ”Desperate housewives” för att få in sina söner på en elitskola i Los Angeles.

Mer

– Jag förvandlades till Bree. Det är svårt att få en plats i en privatskola i Beverly Hills. Som förälder känns det som om du är på en rättegång, berättar Victoria för brittiska tidningen The Sun.

Victoria berättar även att hon gått flera positiva besked och att maken David Beckham har lovat att ge eleverna på skolan fotbollslektioner.
– Jag är bara orolig att mina muffins inte ska hålla måttet!

Victoria, 33, har sönerna Brooklyn, 8, Romeo, 4 och Cruz, 2,5 år, tillsammans med maken och fotbollsproffset David Beckham. Hon berättar att hon är i full gång att leta efter hus i Los Angeles eftersom familjen flyttar dit i juni.
– David måste vara i Madrid och spela fotboll så jag har skött husletandet själv. Det har varit en mardröm. Jag vet inte hur många hus jag tittat på.

Nu har Victoria dock hittat ett hus och hon hoppas att maken och barnen godkänner hennes val. Familjens nya hus sägs ligga i närheten av vännerna Tom Cruise och Katie Holmes hus. Även Robbie Williams sägs bo i närheten.
Victoria planerar att anlita sin väninna Kelly Hoppen, som är inredningsdesigner, för att få hjälp med inredningen i det nya hemmet.
– Många av de hus jag tittat på har varit väldigt pråliga. Tro det eller ej, men jag och David har bra smak. Jag gillar när det är enkelt och stilrent.