in

De nya it-tjejerna

it girls
De nya it-tjejerna

Lindsay, Paris och Nicole – se upp för dessa brudar! Mer

Medan den gamla Hollywood-eliten mest åker in och ut på rehab har nästa generation heta Hollywood-tjejer passat på att över! De har smidigt snott åt sig tidningsomslagen, tv-rutorna och biodukarna. Spana in de nya it-girlsen!

LAUREN CONRAD

teen choice p2 b gr 70826a2 conrad bulls 3ecu1

Lauren Conrad växte upp i Laguna Beach i Kalifornien. Hon och hennes polare tillbringade all sin tid på att shoppa, festa och hänga på stranden. 2004 kom några från MTV fram till henne och hennes vänner i skolan. De frågade om de fick filma vännernas sista år på high school. Tjejerna anade nog inte vilken enorm succé realityserien ”Laguna Beach” skulle bli.

The Hills” är en spinoff-serie som följer Lauren när hon pluggar till modedesigner för att sedan få en praktikplats på modetidningenTeen Vogue. 

HAYDEN PANETTIERE

80329a1 bulls

Hayden Panettiere har egentligen varit med ett tag men hon blev känd för den stora massan som cheerleadern Claire Bennet i tv-serien ”Heroes”. Innan dess spelade hon till exempel dotter till Ally i ”Ally McBeal” och syntes i filmer som ”Remember the Titans” och ”Bring it on: All or Nothing”.
Hayden dejtar sin tolv år äldre motspelare i ”Heroes”, Milo Ventimiglia. Enligt nära källor till paret är det två mycket lyckliga tillsammans och Haydens mamma ska vara överförtjust i Milo.

KRISTEN BELL

kristen bell sicko bulls 3a0si

Om du har varit en trogen tittare av ”Veronica Mars” så har du säkert redan stenkoll på Kristen Bell. Nu kommer hon att synas desto mer på tv genom sina roller i både ”Gossip Girl” (som berättarröst) och i andra säsongen av ”Heroes”. Kristen är en flitig vimlare i Hollywood och dyker alltid upp på de bästa festerna och de största galorna. Senaste flirten är komikern Dax Shepard.  

CARRIE UNDERWOOD

80210a1 bulls 3t2zn

När småstadstjejen Carrie Underwood traskade in i juryns rum på ”American Idols” fjärde säsong var hon blyg och nervös. Skulle de gilla henne? Jodå, Carrie vann hela säsongen och påbörjade en karriär som countrysångerska. I dag har hon släppt sitt andra album och vunnit mängder av priser, däribland en grammy. Det viskas om kärlek mellan henne och ”Gossip Girl”-hetingen Chace Crawford men ingen har ännu bekräftat ryktena. 

BLAKE LIVELY

non exclusive uk restricted fo bulls 351rp

Snygga Blake Lively spelar överklasstjejen Serena van der Woodsen i serien ”Gossip Girl” och har efter det blivit oerhört populär bland ungdomar världen över. Hon har börjat få filmroller, nu senast i ”Systrar i jeans 2”, och vi vågar nästan lova att du kommer att få se mycket mycket mer av Blake.

BRITTANY SNOW

hairspray bauer gr 70710a1 snow b bulls 3b4qp

Brittany Snow syntes först i svensk tv genom serien ”American Dreams”. Hon har även varit med i serierna ”Nip/Tuck” och ”Law and Order”. Med storfilmen ”Hairspray” blev hon betydligt mer känd och började dyka upp i tidningar och på kändisfester. Trummis-pojkvännen Michael Johnson dumpades nyligen i förmån för karriären och nu är hon en partajande singeltjej. Brittany har flera filmer på gång och vi kan nästan garantera att hon är nästa Cameron Diaz.

AMANDA BYNES

us hot hollywood b gr 70926a1 byne bulls 3ho4j

Som Holly Tyler spelar Amanda Bynes mot Jennie Garth (ni vet, Kelly från ”Beverly Hills 90210”) i ”Ska du säga”. Hon var med i filmen ”She´s the man” och gjorde succé i ”Hairspray”. Alltså är hon en liten komeditjej som nu blivit en äkta amerikansk förebild utan några rattfyllor eller galna bråk i bagaget. Någon som vill tippa på hur lång tid det tar innan Hollywood har lyckats totalkorrumpera henne?

omslag 08 liten

Artikeln ” De nya it-tjejerna” publicerades i Veckorevyn nr 7/2008. Köp nya numret som finns i din butik nu!