in

De här systrarna är så lika Kim Kardashian och Kylie Jenner att det är läskigt

lika kim kardashian

WOAH! Det här är kusligt likt… Mer

Att Kardashian/Jenner-familjen under de senaste åren har haft en stor inverkan på trender och hur folk vill se ut rent kroppsligt är ingen hemlighet. Vi har till och med sett olika look alikes poppa upp under åren – men de har ingenting på systrarna Sonia och Fyza Ali. De är sjukligt lika Kim Kardashian och Kylie Jenner! Ja, så lika att det är svårt att se skillnad på dem ibland.

Casual stroll through rodeo ?? #soniaxfyza #losangeles @fashionnova code: xosf Namshi code: LATRIP

Ett inlägg delat av Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza)

På sitt Instagram-konto lägger systrarna Ali upp bilder där de ser ut som, sminkar sig som och poserar som Kim och Kylie. Det är dock inget som Ali-systrarna själva skriver eller pratar om.

Enligt sajten Babe har systrarna genomgått en rad operationer för att se ut som Kim/Kylie, men det är inget som har bekräftats. Anywho, oavsett hur de har tagit sig dit så är de läskigt lika, särskilt Kim-systern.

 

These jeans originally had pearls but @sarah.isaa removed them ?? everything tagged 🙂 #soniaxfyza

Ett inlägg delat av Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza)

[adSpace placement=”auto”]


Vi på VeckoRevyn är inte de enda som är freaked out över likheten. I början av veckan exploderade Twitter efter att en användare postat en bild på systrarna Ali och skrivit ”This isn’t Kim och Kylie. This is scary lmaoo”. Tusentals följare var beredda att hålla med.

I nuläget har systrarna över 600 000 följare på Instagram – och den siffran lär ju växa! Det här är så fascinerande.

 

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss