in

Darin: ”Jag mådde piss”

darindrag
Darin: "Jag mådde piss"

Darin talar ut om kärleken, fortkörningen och partylivet i Berlin.

Mer

darindrag

Darin Zanyar. Den 16-åriga popkillen med sammetsrösten och gnistrande räls som charmade oss alla under Idol 2004. Framgångssagan snurrade på. Tre albumsläpp på två år, turnéer och en rad musikpriser. Två år senare hördes inte ett knyst från flickidolen. I alla fall inte i Sverige. Istället beträdde han tysk mark, blev signad med skivbolaget EMI och gjorde succé. Igen. Blev ”Darin” med tyska folket, precis som för oss.
– Jag behövde ett break, säger Darin till Aftonbladet.

Blev av med körkortet

darin2

Darin i Idol 2004. Som de flesta är vana att se honom.

I juli 2008 på väg till Berlin, Tyskland, stoppades han för fortkörning. Körkortet rykte.
– Jag mådde piss den dagen. När jag kom fram till Berlin ville jag ha kul och festa järnet. Så jag ringde mina dansare och sa: See you at the club. Jag kom hem klockan nio morgonen efter, säger han till Aftonbladet.

Lever singelliv i Stockholm

Det roliga partylivet i Berlin var inspirationskälla inför nya albumet, Flashback, som släpps 3 december. Ett mognare sound utlovas, men fortfarande r’n’b/pop försäkrar Darin. Ett resultat efter ett samarbete med världskända producenten RedOne, som även jobbar med Michael Jackson.

darin3

Tillbaka nu. Till tjejernas stora förtjusning.

Trots hektiskt schema hade Darin tid över för kärleken; ett kort förhållande under vistelsen i Berlin som nu är slut. Väl hemma i Stockholm ser han till att njuta av utelivet och singellivet. Men han varken letar eller längtar efter ett förhållande. Nu ska han koncentrera sig på musiken.

Vad tycker du om Darin? Kommentera!