in

Danny Saucedo: ”Min flickvän är som vackrast när…”

dannyliten
"Min flickvän är som vackrast när..."

I nya numret av VeckoRevyn (som finns ute i butik nu!) har vi bland annat tagit pulsen på Sveriges hetaste Danny. Spana in intervjun här!

Mer

dannydragare

Danny Saucedo har virvlat runt i tv-rutan i sin skinnpaj och vita sneakers i samband med Melodifestivalen. När VeckoRevyn fick en intervju med den 25-årige artisten, som knep andraplatsen, så bestämde vi på redaktionen oss för att slå våra huvuden ihop och ställa varsin fråga till Danny.

Vad eller vem inspirerar dig stilmässigt?
– Vädret och Kanye West.

 Du fick mycket kritik för din outfit i Melodifestivalen…
– Det kallas scenkläder… Jag valde styling till alla som uppträdde med mig. Jag ville ha 80-talsmode, bryta av och förstöra det stilrena med något punkigt. Det blev hur snyggt som helst, ju!

Om du hade tvingats tävla i Melodifestivalen med en annan låt än din egen, vilken skulle du välja?
Loreens My heart is refusing me.

Hur vilar du upp dig efter en hektisk vinter?
– Jag har svårt att varva ner, jag jobbar hela tiden. Min hobby och mitt jobb är samma sak. Sen kommer min vår och sommar att vara fullbokad, så vi får se om jag hinner ta någon semester. Då blir det nog en resa till Los Angeles för att hälsa på vänner.

 Du och din tjej Janna har varit tillsammans länge. När är hon som mest vacker?
– När hon kommer ut från duschen, slarvigt omlindad i en handduk.

 Vad tränar du och hur ofta?
– Jag simmar varje morgon och så gymmar jag fem till sex gånger i veckan och då är det mest löpträning och cross fit-träning.

Skulle du kalla dig för en träningsnarkoman?
– När jag tränar så mår jag bra, både fysiskt och psykiskt. Jag gillar att pusha mig själv till att nå högre mål. Det gäller även i mitt artisteri. Är jag borta från gymmet mer än två – tre dagar så mår jag dåligt. Så, ja, jag är beroende av träningen. Hellre det än att ödsla tid på Stureplan.

Psst!

omslag9liten

Nu finns nya numret av VeckoRevyn ute i butik. Dags att köpa bikini? Då ska du verkligen haffa nya numret, vi har hittat 69 heta bikinis som passar alla kroppstyper! Dessutom får du en guide till hur du blir perfekt sommarblond och mycket, mycket mer.