in

Dannii på krigsstigen!

danii2
Dannii på krigsstigen!

Nu attackerar stjärnan Dannii Minogue både Sharon Osborne och John Mayer…

Mer

danii2

Dannii Minogue är sannerligen i farten!

Först kastar hon skit över Sharon Osborne och sen hotar hon med att jaga fatt på John Mayer… och göra honom till sin pojkvän!

Sharon och Dannii har jobbat ihop i ”X Faktor” och har tydligen aldrig kommit särskilt bra överens. När Sharon nu bestämt sig för att lämna programmet visar Dannii sin glädje öppet.
– Vi var inte vänner. Vi bråkade inte alltid, men Sharon gjorde det klart för mig att hon inte gillade mig, så hon kommer inte vara saknad. Inte av mig i alla fall, säger Dannii.

aaaaa

Nu tar Kelly mammas rygg i fighten med Dannii.

Någon som blivit mycket upprörd över osämjan mellan Sharon och Danii är Sharons dotter Kelly, som hotar att ge tillbaka på Minogue om hon inte slutar baktala hennes mamma.
– Dannii är verkligen ryggradslös. Hon sa inget till min mamma och gav henne till och med en avskedspresent. Slutar hon inte att snacka skit om henne får hon med mig att göra, säger Kelly.

Men Kelly verkar inte behöva oroa sig för Dannii på ett tag, för nu verkar det som om Dannii riktat all sin energi åt ett annat håll. Mot artisten John Mayer. Dannii säger att hon aldrig hade lagt märket till Mayer, men efter att ha sett honom i bar överkropp är hon förälskad!
– Så nu vet du John Mayer, jag ska jaga reda på dig. Den ena kvinnans skräp är en annan kvinnas fynd! Säger Minogue.  

ffff

Nu är det dags att packa grejerna och fly John!