in

Daniel Paris och Paow: så påverkar bloggen vår vänskap!

daniel paris paow
Bloggbästisarna Daniel Paris och Paulina ”Paow” Danielsson i senaste VeckoRevyn. Tack till Scandic Grand Central där vi plåtade och till Martin Sundqvist för hår och makeup.

Hur fungerar det att vara bästa vänner i bloggvärlden och slåss om uppmärksamheten? Kan man lita på varandra? Och hur löser man konflikter utan att blogga om bråken? Vi har träffat några BFF:s i bloggvärlden som håller ihop i vått och torrt.

Mer

Paulina ”Paow” Danielsson, 19, och Daniel Paris, 24, sågs för första gången efter en tids stalkande från Daniels sida.
– Alltså våra åsikter går väl lite isär om hur vi träffades, säger Daniel och skrattar.

Paulina hade redan för fyra år sen en stor blogg som Daniel tyckte om. Han började göra humoristiska youtube-klipp och mejlade dem till Paulina.
– Jag tyckte att de var så roliga, så vi träffades och käkade på Taco bar och vi fastnade för varandra. Idag är han min bästa vän. Han har funnits där för mig sen dag ett, och under mina bråk med mitt ex blev vi verkligen nära, säger Paulina.

Bodde ihop

De bodde till och med tillsammans ett tag och trots deras olikheter fungerade det riktigt bra.
– Vi är som dag och natt. Daniel är lugn och det behöver jag, men jag är bra för honom för jag speedar upp honom. Vi älskar varandra men bråkar som syskon. Daniel är ju egentligen som en pojkvän för mig, bara det att vi inte ligger med varandra, säger Paulina och skrattar.

De hörs och ses nästan varje dag. För att hålla vänskapen vid liv tror båda att det är viktigt att man är ärlig mot varandra i alla situationer.
– Paulina är alltid brutalt ärlig mot mig, även om jag kanske inte frågar henne vad hon tycker, säger Daniel. 

– Ja, men jag menar faktiskt ingenting illa när jag säger saker. Jag tänker inte alltid när jag pratar eller skriver. Men jag tycker att man ska vara ärlig mot sina vänner, säger Paulina.

Paulina driver en stor blogg och skriver alltid vad hon tycker och tänker om folk i hennes närhet. Men Daniel är inte orolig över att Paulina ska skriva något olämpligt om honom.
– Jag känner en stark tillit till henne och den har vuxit fram de senaste åren, säger Daniel.

Paulina berättar att hon aldrig skulle hänga ut honom i bloggen, även om de var osams.
– Jag kan vara ganska bra på att glappa, men när det gäller någonting viktigt är jag tyst om det. Både jag och Daniel sitter inne på väldigt mycket skvaller om folk som vi inte skriver om. Vissa saker jag skriver om på bloggen är såklart onödiga att skriva om, men det är ju sånt folk vill läsa. Det är ju jäkligt kul, säger Paulina.

Osams ibland

Daniel och Paulina har aldrig haft något riktigt stort bråk, men visst händer det att de är osams.
– Våra konflikter är ju inte alltid så seriösa, jag vet att jag går för långt ibland. Men vi är bra på att prata med varandra, säger Paulina.

Daniel håller med och säger att det är viktigt att man inte går och pratar med en tredje kompis om man har problem.
– Om du går till någon annan och pratar om ett bråk eller konflikt tror jag att du är ute och cyklar. Vi pratar med varandra istället. I diskussioner är Paulina ettrigare än vad jag är, hon hamnar ofta i hetluften men jag tycker att det är uppfriskande med någon som vågar stå för vad den tycker. Hon är härlig och inspirerar mig, säger Daniel.

Psst! I nya numret av VeckoRevyn hittar du två intervjuer till om vänskap i bloggvärlden. Jennifer Åkerman och Ellen Bergström pratar om lögner och Blondinbella och Angelica Svensson om tillit. Passa på att köpa nya numret nu så får du en lyxig palett med ögonskuggor på köpet. Du får även bästa tipsen på hur du tränar hemma, modefynd från 169 kr och mycket, mycket mer.