in

Daniel Norbergs parodi på Andra chansen-bidragen i Mello gör succé (bättre än originalen?)

daniel norberg parodi

Bröderna Norberg gör det igen: en asrolig parodi på årets Mello-låtar! Mer

Inför Andra chansen i Melodifestivalen 2017 har Daniel och Emil Norberg gjort en Youtube-video där de gör parodi på bidragen. Med hjälp av självdistans, kreativitet och en stor dos humor lyckas de återigen överträffa sig själva – och klippet har bara sedan torsdag kväll fram till skrivande stund setts nästan 300 000 gånger på Youtube.

I succé-videon ser vi bland annat De vet du käka rotfrukter, Loreen skura golv och Lisa Ajax likea grejer på Instagram. Bröderna Norberg har inte på förhand fått tillgång till låtar och framföranden, utan har under Melodifestivalens gång skrivit manus och repat.

På lördag ser vi Daniel Norberg live på scenen under Andra chansens mellanakt. Då ska han framföra sina egna tolkningar av bidragen som har gått till final.

– Det känns väldigt bra, även om hela grejen är läbbig. Det är alltid så himla mycket snack om paraodierna innan folk ens hört dem, säger Daniel till SVT.

Veckorevyn.com har tidigare skrivit om bröderna, bland annat när de förra året gjorde parodi på final-låtarna och en parodi på Sveriges Eurovision-vinnare genom åren.

 

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

 

instagram-snap-folj-oss