in

Här är kategorierna i Blog Awards 2012

vr blogawards1

Nedräkningen till utdelningen av Sveriges största bloggpris har börjat och just nu arbetar juryn för fullt med nomineringarna till Blog Awards 2012. Här hittar du årets kategorier!

Mer

blog awardsvinnarbildNågra av vinnarna på Blog Awards 2011. Amanda Astor, Lilla Gumman, Cimon Lundberg, Sara Montazami, Andreas Wijk och Angelica Blick.


Kategorier Blog Awards 2012:


Kategori: Årets bloggraket

Kriterier: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

 

Kategori: Årets modeblogg (By Cubus)

Kriterier: En bloggare som under det senaste året utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för stil och mode, som har koll på det senaste, inspirerar sina läsare och som också vågar skapa trender.

 

Kategori: Guldpennan

Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

 

Kategori:  Årets blogginspiratör

Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

 

Kategori:  Årets beautyblogg (By ghd)

Kriterier: En blogg som inspirerar inom smink och skönhet. Här ska beautyjunkies kunna räkna med det senaste på make up-fronten och få tips, trix och inspiration – varje dag!

 

Kategori: Årets bloggprovokatör

Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera. Läsarnas engagerade kommentarer talar sitt tydliga språk.

 

Kategori: Årets hälso- och träningsblogg (Ny!)

Kriterier: En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Som med sunda tips peppar sina läsare – varje dag.

 

Kategori: Årets bloggsnackis (Ny!)

Kriterier: En bloggare som med ett eller flera inlägg lyckats skapa en stor snackis det senaste året och som därmed gjort avtryck i bloggvärlden.

 

Kategori: Årets internationella blogg  

Kriterier: En bloggare som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även utanför Sverige.

 

Kategori: Årets blogstar

Kriterier: En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa stjärnbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.

VeckoRevyn Blog Awards presenteras i samarbete med:
samarbetspartners loggor