in

Då kommer dokumentären om Justin Bieber

Då visas dokumentären om Justin Bieber
Källa: Justin Bieber i dokumentärserien "Seasons"och Needpix.com

Se hit alla Beliebers! I vår släpper Justin Bieber ett nytt album, men innan dess visas en dokumentärserie om artistens liv på Youtube. Mer

It´s Bieber season! På juldagen avslöjade Justin Bieber att han släpper ett nytt album till våren och singeln ”Yummy” redan den 3 januari. Albumet blir det första artisten ger ut sedan 2015. Dessutom kommer en dokumentärserie om Justin Bieber visas Youtube med start i slutet av januari.

2015 stormade Justin Bieber av en scen i Oslo, 2017 ställde han in konserter. När ”Purpose”-turnén var över behövde stjärnan ett break efter två års turnerande. Förutom en del låtsamarbeten med bland andra Ed Sheeran och DJ Khaled har artisten sedan dess legat lågt på musikfronten. Desto mer har hänt i privatlivet för stjärnan som gifte sig med Hailey Baldwin 2018.

När kommer dokumentärserien om Justin Bieber?

Dokumentärserien ”Seasons” har premiär den 27 januari och släpps i 10 delar. I serien får vi följa Justin Bieber när han öppnar upp om sitt privatliv, de tuffa åren efter ”Purpose”-turnén och vägen fram till det nya albumet. Se trailern här nedan!

Då släpps nya singeln och musikvideon

Redan den 3 januari släpper artisten singeln ”Yummy” och musikvideon till låten har premiär den 4 januari 18.00.