in

Cruz Beckham, 11 år, sjunger för mamma Victoria (och det är så gulligt!)

David, Victoria, Brooklyn, Romeo och Cruz Beckham.

11-årige Cruz Beckham sjöng en sång för mamma Victoria igår och hon förevigade ögonblicket och la ut det på instagram. Spana in klippet som är så sött att man får hål i tänderna. ? Mer

Okej, finns det någon hejd på den där Beckham-familjen? David Beckham är inte tråkig att titta på, men kanske är det mest tjejer i min ålder som spanar in honom… Sedan han gifte sig med Victoria Beckham – kvinnan som gick från Spice girl till modeguru – har de även lyckats avyngla sig till fyra fantastiska små personer, nämligen Brooklyn, 17, Romeo, 13, Cruz, 11, och Harper, 4. Och vad ska man säga? De fyra barnen har verkligen fångat de bästa av mammas och pappas egenskaper.
David, Victoria, Brooklyn, Romeo och Cruz Beckham.

Storebrorsan Brooklyn gör karriär som modell och för ett par år sedan, när Romeo var med i en fantastisk reklamfilm för Burberry, såg det ut såhär – alldeles magiskt:

Och nu har lille Cruz klivit in i rampljuset – men på ett annat sätt. Kolla in det här klippet, som stolta mamman Victoria, publicerade på sin instagram igår. Cruz sjunger sången ”Hope” från filmen Coach Carters soundtrack och han har talang! Och är han inte lite lik en ung Justin Bieber?

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Ett filmklipp publicerat av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Alla som tror att han kommer fastna i artisteriet räcker upp en hand! ?