in

Coola VeckoRevynläsare

dragve
Coola VeckoRevynare!

Vi haffade några snygga läsare i Linköping, på VeckoRevyns sommarturné. Inspireras av deras läckra outfits…

Mer

o1

Fin outfit med skinnjacka, stuprörsjeans och converse. Snyggt med väskan som hänger på sidan.

o2

Det är fint när man har en kofta över en oversizetröja. Här är t-shirten randig vilket höjer trendfaktorn. Snygg quiltad väska som passar bra ihop med skinnjackan.

o3

Riktigt cool stil! Trasiga jeans ihop med ett par converse är aldrig fel! Den vita t-shirtsen passar ihop med den bruna stilrena jackan och snygga solglasögon!

o4

Marc Jacobs-inspirerad t-shirt, skinnjacka, trasiga jeans som är uppvikta vid fötterna, vilken hit!

o5

En otroligt trendig outfit! Stor oversizekavaj tillsammans med ett randig tröja, där även ärmarna är uppvikta på kavajen, snyggt! De slitna jeansen gör outfiten mer avslappnad. Otroligt fina gladiatorsandaler också!

o6

Leggins tillsammans med en vit tunika ger verkligen ett somrigt fräscht intryck! Smart att satsa på röda skor för att få in mer färg i outfiten!

o7

Coolt med rutiga skor och vinröda jeans! En svart tröja till det och en stor oversize kavaj räcker för att det ska se snyggt och avslappnat ut.

o8

Här har vi en lite mer vågad stil, men ack så cool! En svart t-shirt med rosa tryck, och den rosa färgen tas upp igen i de stora runda örhängena! Snygga chinos tillsammans med ett par streetskor och skinnjacka.