in

Chrome lanserade just den mest efterlängtade funktionen ever

istock 613241758 scaled
Attractive young woman sitting in cafe and typing on a laptop, with copy space.

Nu kan du säga byebye till irriterande ljudannonser, tack vare Chrome. Mer

Om du använder Chrome som webbläsare på datorn så har vi goda nyheter. I den senaste uppdateringen så finns det en funktion som gör att du kan slippa ljud på klipp som autospelas när du går in på en sajt.

Genom att ladda ner den senaste versionen av Chrome (klicka på Om google Chrome uppe i vänstra hörnet), gå in på en sajt och högerklicka på fliken ovanför adressfältet kan du ställa in ”mute site”, det vill säga se till så att allt som autospelas med ljus förblir tyst på hela sajten och inte bara artikeln du är på. Och det bästa av allt: om du har mutat en sajt en gång så kommer den vara mutad forever! Hur skönt?

Än så länge är inte funktionen tillgänglig för alla användare, men den väntas rullas ut på bred front inom bara någon vecka!

 
giphyJust nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss