in

Chelsy dumpar prins Harry

harru 1
Chelsy dumpar prins Harry

Englands tjejer jublar – nu sägs det tre år långa förhållandet mellan prins Harry och sydafrikanska flickvännen Chelsy Davy, 22, vara över. Det ryktas att hon till slut tröttnade på hans playboy-liv…

Mer

harru 3

Så var den sagan slut, rapporterar allt fler engelska tidningar, bland annat The Sun.
Chelsy Davy har länge stått ut med den rödhåriga partyprinsens vilda festande och ansvarslösa liv, närmare bestämt i tre år. Men senaste tiden sägs hon ha tröttnat på att han inte engagerar sig i deras förhållande. Det som blev droppen för sägs vara att Harry, 23, valde att gå på rugbymatch i Paris i oktober – istället för att vara i England för att fira hennes födelsedag.

harru 4

Paret träffades för tre år sedan strax efter att prinsen tagit studenten, sedan dess har de pendlat fram och tillbaka. Hon har hälsat på i England, han i Afrika, där de åkt på romantiska safarisemestrar.

Nyligen flyttade hon till Leeds där hon börjar plugga på univseritet. Enligt The Sun kom de bättre överens när de bodde i olika världsdelar…

harru 2

Söta Chelsy Davy har blivit världskändis på kuppen, hon plåtas dagligen av paparazzis på väg till och från universitetet i Leeds.

Frågan är nu om paret kommer att lyckas lappa ihop förhållandet, som storebror William och hans flickvän Kate Middleton (som tippas bli Englands nästa drottning)?