in

Chelsy dumpar prins Harry

harru 1
Chelsy dumpar prins Harry

Englands tjejer jublar – nu sägs det tre år långa förhållandet mellan prins Harry och sydafrikanska flickvännen Chelsy Davy, 22, vara över. Det ryktas att hon till slut tröttnade på hans playboy-liv…

Mer

harru 3
Så var den sagan slut, rapporterar allt fler engelska tidningar, bland annat The Sun.
Chelsy Davy har länge stått ut med den rödhåriga partyprinsens vilda festande och ansvarslösa liv, närmare bestämt i tre år. Men senaste tiden sägs hon ha tröttnat på att han inte engagerar sig i deras förhållande. Det som blev droppen för sägs vara att Harry, 23, valde att gå på rugbymatch i Paris i oktober – istället för att vara i England för att fira hennes födelsedag.
harru 4

Paret träffades för tre år sedan strax efter att prinsen tagit studenten, sedan dess har de pendlat fram och tillbaka. Hon har hälsat på i England, han i Afrika, där de åkt på romantiska safarisemestrar.

Nyligen flyttade hon till Leeds där hon börjar plugga på univseritet. Enligt The Sun kom de bättre överens när de bodde i olika världsdelar…

harru 2

Söta Chelsy Davy har blivit världskändis på kuppen, hon plåtas dagligen av paparazzis på väg till och från universitetet i Leeds.

Frågan är nu om paret kommer att lyckas lappa ihop förhållandet, som storebror William och hans flickvän Kate Middleton (som tippas bli Englands nästa drottning)?

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.