in

Charlize Theron – världens sexigaste

charlize theron veckorevyn
Charlize Theron - världens sexigaste

Det är tidningen Esquire som varje år utser världens sexigaste kvinna. Förra året var det Scarlett Johansson, i år tillfaller titeln skådespelerskan Charlize Theron, 32.

Mer

charlize theron2 180

Den 32-åriga sydafrikanskan utses i kommande numret av magasinet Esquire till ”sexiest woman alive”.

Charlize växte upp på landet utanför Johannesburg i Sydafrika, hon hade inga syskon och när hon var femton år inträffade en tragisk familjetragedi: hennes våldsamma pappa förgrep sig på hennes mamma, som sköt honom i självförsvar.

Dansen var hennes passion, Charlize skolades till balettdansös. När hon var 16 år vann hon en lokal modelltävling, tack vare modellandet reste hon till Europa för att jobba.
En knäskada stoppade henne från att fortsätta dansa. När hon var 18 övertalade hennes mamma henne att åka till Los Angeles för att pröva lyckan i Hollywood.

2003 vann hon en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i filmen ”Monster”, 2006 var hon nominerad för bästa biroll för filmen ”North country”. Nu är hon dubbelt aktuell med filmerna ”Battle in Seattle” och förhandshyllade ”In the valley of Elah”.

Charlize favorit: Den lilla svarta

charlize theron veckorevyn1

Snygga Charlize kör ofta på det allra säkraste kortet på röda mattan: little black dress. Inspireras av henne otaliga variationer på den lilla svarta.

charlize theron veckorevyn2

Vem tycker du är världens sexigaste kvinna? Kommentera!

Är det Lindsay Lohan? Scarlett Johansson? Liv Tyler? Angelina Jolie? Eva Longoria? Tyck till i kommentarerna…