in

Carpool karaoke-stjärnan James Corden hyllar Sverige: ”Varför bor inte alla där?”

james corden hyllar sverige

Snart har klippet, där komikern och programledaren James Corden hyllar Sverige, setts en halv miljon gånger. Och ja, det är lite töntigt att vi bryr oss men det är så kul när personer från andra länder hyllar Sverige! Mer

I ett inslag som under förra veckan sändes i den amerikanska talkshowen ”The late late show with James Corden” hyllar programledaren Sverige och ställer sig frågan ”Varför i helvete bor vi inte i Sverige?”

I inslaget ligger fokus på den lilla musrestaurang som nyligen öppnade i Malmö. Sedan öppningen har leksaksmöss vid restaurangen protesterat mot fossila bränslen, en renovering har skett och en riktig mus har till och med kommit på besök!

#anonymouse #anonymouse_mmx #Malmö #möllan

Ett foto publicerat av AnonyMouse (@anonymouse_mmx)

Den lilla musrestaurangen är verkligen en mysig nyhet mitt i allt elände, och det är inte svårt att förstå varför även amerikanerna tycker att initiativet är så jäkla gulligt.

Förutom musrestaurangen berättar James Corden också att Sverige köper in utländska sopor för att elda upp dem och använda energin till el och fjärrvärme – genialiskt och sjukt, menar han. Corden säger också att inget ont någonsin händer i Sverige och att landets enda trauma är att Abba splittrades.

Vi vet ju att det inte är sant,  men Corden kan få tro det ett tag till!

Se hela inslaget här och sträck lite extra på ryggen – vi har det faktiskt sjukt bra, trots allt!