in

Carpool karaoke med Bruno Mars är äntligen här och den är så himla bra!

bruno dragare

Vi älskar James Corden och hans carpool karaokes med kändisar, och vi älskar Bruno Mars. Tur för oss då att det nu (äntligen!) finns en carpool med Bruno! Mer

Helst av allt skulle vi vilja ta med oss Bruno Mars överallt så att han kunde sjunga till oss när helst vi vill, men det går ju tyvärr inte. Vi får hålla oss till godo med hans carpool istället!

I carpoolen testar James Corden och Bruno den ena löjliga hatten efter den andra (Bruno ser såklart cool ut i varenda en), de pratar om Elvis och diskuterar sedan svårigheten i att knäppa upp en BH (här skrattar vi så att vi gråter!).

Bruno avslöjar också sin rider, alltså listan på vad man vill ha i rummet när man ska uppträda någonstans, och bevisar att han inte är någon diva över huvud taget. Han lär också ut några dancemoves till James som vill ha lite hjälp, även om han också är ganska bra att dansa som vi sett tidigare.

Och ingen carpool karaoke utan sång, James och Bruno bjuder på bland annat hitsen Grenade, Uptown Funk och Bruno Mars senaste singel 24K Magic.

Se hela carpool karaoken här nedan.

Psst! Ni har väl inte missat Lady Gagas, Selena Gomez, eller Britney Spears carpool karaokes?