in

Busta Rhymes och hemmafest hos Peps Persson

aaa pp
Busta Rhymes och hemmafest hos Peps Persson

PARTYPANELEN: Vad har sönderkramade pophoppet Joel Alme, piffiga moderaktören Li och skivaktuella Pauline för sig i helgen?

Mer

aa pp puff

”Jag ska ta på mig ett kilo läppsyl”

pauline liten

Vad gör du i helgen Pauline?
– Jag ska gå på Bustha Rymes som spelar på Berns nu på lördag, annars ska jag försöka spela in så mycket musik som möjligt, och ska försöka spela pingis, eller frisbee utomhus – det beror på vädret.
Är Bustha Rymes en gammal favorit?
– Ja, det är han faktiskt, jag går igång på honom!
Vem går du helst på hemmafest hos?
Peps Persson, det blir säkert en avslappnad fest. Och så lite nostalgikänsla då jag har vuxit upp med hans musik… eller får jag välja vem som helst i hela världen? Okej, Nelson Mandela väljer jag också! Han fyller 90 år i år.
Bästa partyknepet du kör?
–  Jag tror alltid att jag är så rolig, jag brukar skämta mycket på fester och så brukar alla bli helt tysta eller går från rummet… är det partytrick ens?
Vilka outfits drar du till med i helgen?
– På Berns kanske man inte kan köra värsta outfitsen? Ett kilo läppsyl kanske?
Annars försöker jag klä upp mig lite sådär. Jag är dålig på outfits. Jag kör allting på en gång: klänning, jeans och slappt. Jag kan inte bestämma mig. Men jag brukar ta med mig ett par extra skor så att jag kan gå jävligt snabbt och dansa mycket.
Hur vet man att Pauline är på partyhumör?
Jag är nästan alltid på partyhumör, utan att dricka alltså. Det är väl därför att jag tror att jag är så rolig, man får låta mig vara helt enkelt, haha!

Pauline är aktuell med rykande heta singeln ”Never said I was an angel” som släpptes i veckan.

”Han verkar lite sjuk i huvudet”

joel alme liten

Joel Alme, Vad gör du i helgen?
– Idag har jag fullt upp hela dagen, jag gästar Annika Lantz i p3 på morgonen, har en spelning på en skivaffär under dagen och så har jag en till spelning ikväll på Teater Scenario i Stockholm. På lördagen kanske jag drar till Kolmården med flickvännen och hennes son, det beror på vädret. Och tjejen, haha.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
Ronald Reagan. Han verkar lite sjuk i huvudet. Det känns som om alla presidenter har någon hemlig vrå av konstiga avvikelser. Kan bli intressant.
Vad lyssnar du på mest just nu?
Van Morrison.  Framförallt låten ”The pipers at the gates of dawn”.
Bäst musik från Göteborg just nu?
– Det finns en kille vid namn Oskar Arvidsson som bara spelar trummor, det är nog intressantaste musiken därifrån just nu.
Ditt bästa partyknep?
– Inte dricka för mycket och inte parta alls, haha! Jag kanske själv har partat lite för mycket. Nej, bra musik och ta det lugnt säger jag.
Vad kör du för outfit idag och imorgon?
– Idag kör jag kostym hela dagen. Jag ska ju vara med i TV! Annars jeans och piké. Jag är verkligen ingen modeatlet.
Du kör alltså ingen särskild stil i sommar?
– Nej, det blir mina vanliga kläder. Typ chinos och adidasskor, haha.

Joel Alme släppte nyss sitt kritikerhyllade debutalbum ”Master of Ceremonies”.

”Fram med saxen och improvisera lite”

li liten

Li, Vad gör du i helgen?
– I helgen ska jag på ett stort Veckorevyn-event i Göteborg! Vi ska åka ut till en outlet som heter Freeport och härja hela dagen. Ni får gärna komma förbi och hälsa på! Annars har jag redan festat för helgen. Jag var ute på stor middag igår med Mix Megapol-gänget där jag snackar i radio varje onsdag.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Jag ser framemot en fest hemma hos Hanna Arnhög snart. Hon verkar bo väldigt stort och så har hon sagt att hon ska hyra barbord och det låter ju proffsigt. En sån fest önskar jag mig!
Bästa förfestlåten?
– Just nu blir det ”Low” med Flo Rida, säkert nån kvinnoförnedrande hiphopdänga!
Ditt bästa partytrick?
– Att skratta och tala med stora bokstäver. Ge järnet helt enkelt.
Vad kör du för outfit imorgon?
– Jag har packat ned en svart liten kjol och svart linne till GBG och tänkte bryta av med rosa skärp och rosa strumpbyxor.
Drömoutfit?
– Jag har en fodralklänning i 80-talsbaddräktsmaterial som jag jobbar på att komma i. Man kan inte äta kexchoklad om man vill använda den.
Tips till den som vill vara chic till helgen men som har ont om cash?
– Klipp sönder någonting. En långkjol kan bli en minikjol och en kort klänning kan bli en topp. Fram saxen och improvisera lite. Klipp av en arm vetja!

Li Svärd jobbar som moderaktör på Veckorevyn och som radio-side kick i Mix Megapol.