in

Budgetbeauty: 8 måsten inför sommaren

beautybudget.001

Skönhetsprodukter behöver inte kosta skjortan för att vara effektiva. Här listar VeckoRevyns Sarah Mårtensson sina favoriter – till ett schysst pris! Mer

Olja som ger extra glow

ordinary kronans

Jag svär på Marula-olja och har använt det slaviskt i min rutin de senaste åren. Användningsområdena är många och jag blandar gärna ner några droppar i min nattkräm på kvällen om jag känner mig torr och någon droppe i min dagkräm de dagar jag önskar extra glow. Denna från The Ordinary är ett säkert budgetkap! Läs mer och köp här.

Mascara som ger volym och separerar

mascara lyko

Detta är min absoluta favoritmascara och har varit det i många år nu. Jag har testat vad som känns som oändligt många mascaror från både budget- och lyxvarumärken men återvänder alltid till denna. Volym och separerade fransar är min melodi och det levererar denna från Maybelline. Läs mer och köp här.

Olja som får dig att glittra

isadora nelly

Det räcker inte med glow i ansiktet för min del i sommar utan kroppen ska också se solkysst ut. Det ordnar jag helst med denna shimmerolja från Isadora. Läs mer och köp här.

Lugnande sheetmask

cremorlab kicks

Efter en dag på stranden känns min hud oftast trött och torr. Då tycker jag det både är skönt och avkopplande att lägga en lugnande sheetmask som denna från Cremorlab. Läs mer och köp här.

Highlighter som ger glow, glow, glow!

e.l.f. baked highlighter moonlight pearls 1751 276 0001 1 LYKO

På tal om glow… Denna highlighter från E.L.F. är orimligt bra för det låga priset. Läs mer och köp här.

Lyster på tub

loreal nelly e1559426446665

Denna flytande highlighter från L’oréal är bra till mycket. Jag blandar i lite i min foundation eller dagkräm för ett fint lyster. Läs mer och köp här.

Mist som ger fukt och svalkar

mario badescu sephora

Fukt är A och O nu under sommaren och jag har alltid med mig en ansiktsmist i väskan. Denna från Mario Badescu är inte bara trevlig att titta på men är otroligt skön på ansiktet i värmen. Läs mer och köp här.

Rouge som gör dig solkysst

sephora

Jag tycker om att se någorlunda solkysst ut året runt och rouge är det som hjälper mig att uppnå detta. Jag överapplicerar rouge över kinderna, näsan och pannan där solen vanligtvis träffar mitt ansikte och detta från Sephora är en gammal budget-klassiker. Läs mer och köp här.