in

Brittans stalker!

dragarebrittan
Brittans stalker!

Allt om Britney avslöjas i ny bok…

Mer

bild1brittan

Det verkar gå bra för Brittan nu! Hon ser mer välmående ut än på länge, hennes privatliv håller på att ordna upp sig och hennes yrkeskarriär ser ljusare ut än på länge. Men är Britney verkligen så stabil som hon ger skenet av?

Fotografen och författaren Ian Halperin som under de 18 senaste månaderna har följt Britney och ska snart ge ut boken ”Stalking Britney: Britney Under Siege” menar att Britney inte kommer ur sin kris riktigt ännu.
– Hon är på en topp just nu, men hennes liv går runt i cirklar. Som en berg och dalbana. Hon är en väldigt känslig person och om något händer så kan hon bryta ihop igen, säger Halperin i en intervju med In Touch.

brittanbild2

Halperin kommer i sin bok avslöja allt om den smärta som drev Britney till fyra självmordsförsök under sin separation med exet Kevin Federline. Och Ian tror att Britneys är så instabil på grund av att hon aldrig tagit itu med sin sorg och sina problem. Författaren tycker dock att Britney är en väldigt sympatisk person och anser att hon förtjänar ett lyckligt liv.

– Britney är en trevlig person och en bra mamma. Hon är faktiskt en av de trevligaste stjärnor jag har träffat. Men som Britney berättat för mig personligen så är hennes liv alltid två steg framåt och ett bakåt, säger Halperin.