in

Britneys makeover!

brit
Britneys makeover!

Vilken makeover! Britney visar upp sitt nya, pigga jag. Se bilderna… Mer

brit

Britney Spears, äntligen tillbaka på rätt köl? Vi hoppas det!

Glöm den slitna, trötta stjärnan vi såg för ett par månader sedan. Nu verkar tvåbarnsmamman Britney Spears äntligen vara på rätt spår igen. Det är nästan så att vi inte tror att det är samma person, när vi ser klippbilderna från hennes andra gästspel i komediserien ”How I met your mother”…

1 22 032208 britney1

Många undrade hur det skulle gå när det annonserades att Britney skulle gästspela som sekreteraren Abby i ”How I met your mother”, som sänds på den amerikanska kanalen CBS. Det gick så bra att hon fick hoppa in igen!

– Vi är väldigt glada att hon ville gästspela en gång till, säger seriens skapare Craig Thomas som också berömmer hennes insatser och hennes trevliga attityd.

Kanske är han heller inte helt missnöjd med att Britneys inhopp ökade tittarsiffrorna med en miljon…

brit3

Britney Spears i ”How I met your mother”.

Det var Britney Spears eget crew som kontaktade serien om att stjärnan var sugen på att gästspela. Rollen som sekreterare passar tydligen Britney perfekt!

brit2

Nu håller vi tummarna för att Britney verkligen är back on track…

Umgås återigen med mamma Lynne

brit5

Privat gör stjärnan också framsteg, som det verkar. Hon fick nyligen träffa sina barn, på amerikanska mors dag, som firades i förra veckan. Då passade hon också på att träffa sin egen mamma Lynne, som hon under de turbulenta månaderna sade upp kontakten med.

Hur ska det gå, vad tror du?

brit1

Britney Spears på väg ut från en restaurang i förra veckan.

Okej, ingen ser riktigt ut som på tv – men visst ser hon fräsch ut?