in

Britneys lillasyster sparkad

Alla gratulerar inte Jamie Lynn Spears till den kommande bebisen. Den gravida 16-åringen får nu sparken från sin tv-serie ”Zoey 101”.

Mer

prisutdelning jamie lynn spears

Jamie Lynn Spears intervjuas på Nickelodeon-galan förra året. Idag är hon gravid – och inte välkommen till sin gamla arbetsplats.

I Sverige är Jamie Lynn Spears mest känd som Britney Spears lillasyster, men i USA är hon minst lika uppmärksammad för tv-serien ”Zoey 101” som är en av barnkanalen Nickelodeons största succéer någonsin. I tre år har Jamie Lynn spelat huvudrollen, men när det för några veckor sedan blev känt att 16-åringen är gravid sägs tv-cheferna ha gått i taket.

–  En fjärde säsong är redan inspelad, men de ansvariga cheferna har ännu inte bestämt sig för om de ska sända den eller inte, säger en källa.

Samtidigt sägs Britneys ex-man Kevin Federline vilja hjälpa sin före detta svägerska Jamie Lynn att ta hand om det kommande barnet.
Kevin har alltid sett Jamie Lynn som sin egen lillasyster och är oroad över vad graviditeten kommer att få för konsekvenser för hennes framtid, säger en källa till amerikanska medier.
LÄS OCKSÅ: Britney till sjukhus