in

Britneys lillasyster slår rekord

Britney Spears gravida, 16-åriga lillasyster slår rekord. Aldrig tidigare har en kändis sålt så många tidningar…

Mer

16-åriga Jamie Lynne Spears har inte bara USA:s mest omtalade lilla babymage just nu. Hon satte även ett historisk rekord, uppger tidningen OK Magazine.

Aldrig tidigare har en kändis sålt så många tidningar på omslaget som lillasyster Spears. Hon valde att tala ut om graviditeten i en exklusiv intervju som hon gjorde tillsammans med mamma Lynne Spears.

Nyheten om graviditeten sålde 2 miljoner tidningar

lillaasyster spears

Jamie Lynne Spears är gravid – och alla vill veta allt!

Nyheten om Jamie Lynns graviditet och den exklusiva intervjun betydde att OK sålde rekordmånga två miljoner tidningar. Det är drygt tre gånger så mycket som de vanligtvis säljer per vecka. Vi på Veckorevyn.com kan bara hoppas och gissa vad Spears fick betalt för att ställa upp…

Nu återstår bara att se vilken veckotidning som blir först med de exklusiva bilderna på babymagen?

Systrarna pratar fortfarande inte med varandra

brittan jamie lynne

Britney Spears har inte haft någon bra vecka.

Enligt uppgifter till amerikanska veckotidningar pratar systrarna Spears fortfarande inte med varandra, sedan Britney brutit kontakten med övriga familjen. Tydligen blev hon rasande när hon fick reda på nyheten om graviditeten samtidigt som resten av USA…

Inte heller den här veckan har varit någon ljuspunkt frö Britney Spears, då hennes advokat i vårdnadstvisten med Kevin Federline vill säga upp avtalet på grund av att ”kommunikationen med Spearsa inte fungerar”. Det blir den tredje advokaten i ordningen som säger upp sig från Britney.

LÄS OCKSÅ: Hjälp, vad sysslar hon med? Lindsay Lohans vildas soffhångel på italienskt hotell, se alla bilderna!