in

Britneys kille: Hon är inte galen!

britkille
Britneys kille: Hon är inte galen!

Slut mellan Britney och paparazzin? Absolut inte, nu talar 35-åringen ut om deras förhållande…

Mer

brittokille

I förra veckan rapporterades att Britney Spears hade avslutat kontakten helt med paparazzifotografen Adnan Ghalib, 35, som äger bildbyrån Finalpixx.

Brittiske fotografen Adnan Ghalib har följt Britneys privatliv i flera år, men det är sedan de började dejta i december som hans företag plötsligt började sälja exklusiva bilder på stjärnan. Bland annat bilder på parets hemliga semester i Mexiko och när de köpte graviditetstest i en mataffär.

Ett sammanträffande? Knappast, hette det när förhållandet i förra veckan sades vara över.

”Britney hoppades att hon var gravid med mitt barn”

adnans d

Nu talar Adnan ut på tv, nöjeskanalen Entertainment online har haffat den exklusiva intervjun dä han säger att förhållandet är ”långt ifrån över” – och att han inte är ihop med Britney för pengarnas skull.

– Nej, aldrig. Jag tror att folk kommer att förstå det i sinom tid, säger han mystiskt och fortsätter att berätta om bilderna när han följde med henne och köpte graviditetstest:

– Hon har väldigt moderliga instinkter. Hon kände sig precis som hon gjorde när hon var gravid, jag tror att hon hoppades att hon var gravid med mitt barn, säger Adnan.

Adnan: ”Vem vill inte gifta sig med henne?”

britfoto

Britney Spears omringad av fotografer, som vanligt… Nu är hon ihop med en av dem.

Britney Spears har valt att vara knäpptyst, men Adnan svarar gärna på frågor om den dramatiska sjukhusnatten:
– Hon förstod inte varför hon kördes till sjukhus. Hon är inte galen, och absolut inte självmordsbenägen. Hennes första fokus är att få tillbaka relationen med sönerna… Hon älskar sina söner, detta plågar henne.
Han säger att hon är en ”fantastisk person”. Den stora frågan, blir det bröllop för Adnan och Britney? Vill han gifta sig med henne?
– Vem vill inte det? Jag skulle ljuga om jag sa nej, säger han och ler.

EBBA: Vilken vidrig golddigger, se upp Britney!

Livet – och hand tragiska död. Heath Ledgers liv i bilder…