in

Britneys festnatt

brtsyskd
Britneys festnatt

Gissa vem som var tillbaka i klubbsvängen i helgen? Mer

bsj ds

I lördags var Britney Spears i partytagen – här hoppar hon ur bilen…

Artisten Britney Spears har hållit låg profil de senaste månaderna. Efter kollapsen vid årsskiftet har hon fått vård, stöd och hjälp, inte minst från pappa Jamie Spears – som sagt upp sig från sitt jobb för att arbeta 100% av tiden för att äldsta dottern ska må bra igen…
brit1

Utan pappa Jamie i sikte – för en gångs skull. Men kanske fanns han i närheten.

I förra veckan ställde Britney till med en rejäl paparazzistorm när hon flög hem till Kentwood i Louisiana när lillasyser Jamie-Lynne födde sin dotter (som ska döpas till Maddie Spears).

Men Britney stannade inte länge hemma hos mormor i hemstaden, i helgen valde hon istället att dra ut på en klubbsväng i Los Angeles.

Miniklänning, bikiniränder & urringat

britsfg
Iklädd svart kortkort klänning, höga klackar och med långa, blonda extensiones klev Britney ur sin chafför-körda bil. Hon blev insmugglad bakvägen på klubben Sur
brit

Vi skymtar ett paket ciagetter framför väskan…

Speciellt lycklig ser hon inte ut, men vem skulle å andra sidan göra det med ett gäng tokiga fotografer som anfaller en när man kliver ur bilen? Vi hoppas att Britney hade en kul kväll – och att hon fortfarande är på rätt spår i sitt tillfrisknande!

Vad tror du – hur mår Britney? Kommentera!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.