in

Britney lever livet i Vegas

brit
Britney lever livet i Vegas

Britney ser ut att må bättre än någonsin.

Mer

brit

Britney Spears njuter av soliga dagar i Las Vegas…

De senaste bilderna på Britney i Las Vegas tyder bara på en sak: superstjärnan ser ut att må definitivt bättre! Den forna bästisen Paris Hilton instämmer:
– Jag är så glad för henne, jag älskar Britney, jag tycker att hon blivit så vacker, sa hon i tv-showen Extra nu i veckan.

Nytt fokus – arbeta med nya plattan

brit6

Britney, iklädd somrig klänning, går på show i Las Vegas i veckan.

Mer vältränad men framförallt gladare och mer hälsosam? Kanske gör inspelningen av nya plattan den skandalkantade superstjärnans liv gott?

Förra veckan blev det klart att Britney tackade nej till att uppträda på MTV Music video awards där hon i år blivit nominerad till ”Bästa kvinnliga artist” och ”Bästa popvideo” för hitlåten ”Piece of me”. Istället ska hon koncentrera sig på sitt nya album…

brittan

Britney Spears är redo för nya utmaningar – och spelar in ny platta.

Och det har hon gjort. Hela Britneys entourage har tillbringat senaste veckan i Las Vegas, där de bland annat varit på Beatles-showen ”Love cirqe du soliel”. De har också haft gott om tid att slappa på solsängarna på en VIP-reserverad uteplats på casinot Mirage.

britney5

Titta, den gamla Britney är tillbaka! Till och med jeansshortsen är på…

Tvåbarnsmamman Britney har alltid älskat sol – under vistelsen i Las Vegas passade hon på att få lite färg vid poolkanten på lyxhotellet…

britney2

Britney Spears i veckan – förhoppningsvis en gladare och mer välmående stjärna!

Vad tror du – kommer Britney att toppa listorna igen? Kommentera här!