in

Britney: Jag är rädd!

a8db43tpiq7wef3gjgcirpnp9remada
Britney: Jag är rädd!

Britney Spears åkte till domstolen idag, klev ur bilden – men ångrade sig i sista sekund. ”Jag är rädd”, sa stjärnan och…

Mer

Britney Spears, 26, fortsätter att skapa frågetecken kring vad som egentligen pågår i hennes huvud – och hur hon faktiskt mår. Måndagen 14 januari var en viktig dag för stjärnan, eftersom den tillfälliga vårdnaden om barnen skulle omprövas ännu en gång.
Britneys exmake Kevin Federline anlände till domstolen på morgonen, han kom i tid och var klädd i kritstreckrandig kostym. Han vittnade, trots att han inte var tvungen.

”Lämnade domstolen – och gick till kyrkan med nye pojkvännen”

adnan britney mobil

Britney Spears och nye pojkvännen Adnan syntes på stan i lördags.

Inte heller Britney var kallad till rätten, men hennes advokater hade ”starkat rekommenderat” henne att dyka upp och vittna för att förbättra chanserna för att återigen få rätten att träffa sina söner Sean Preston och Jayden James (i nuläget har Kevin full vårdnad, Britney har besöksförbud och får alltså inte träffa dem överhuvudtaget).

Kevin dök alltså upp, men Britney kom inte till morgonens förhör. Efter lunchpausen kom stjärnan åkande i sin svarta jeep, när hon klev ut omringades hon av horder av paparazzis.
– Jag är rädd, sluta! Jag vill tillbaka in i bilen, jag ska tillbaka in i bilen, sa hon, hoppade in och körde därifrån utan att ha visat sig i rätten.
Enligt källor till People försökte polisen be henne komma ut, men hon ropade ”ne!j”, dunkade huvudet mot sätet och lämnade platsen. Tillsammans med sin nye pojkvän Adnan åkte hon till en närbelägen kyrka där hon stannade några minuter.

Britney har tidigare haft svåra samarbetsproblem med sina advokater, det är nu tredje teamet som sagt upp sig. LÄS OCKSÅ: Ebba faller för Zlatan och tycker att Carolina Kluft ser ut som en tant på Idrottgalan, läs mer i hennes blogg!