in

Britney flyr med ny pojkvän

britney
Britney flyr med ny pojkvän

Sedan Britney Spears släpptes från sjukhuset i lördags har hon lyckats smita ut från lyxvillan – för att hänga med nye killen…

Mer

Hon drack champagne med nya killen

brit liten

Britney har ny pojkvän?

Sedan Britney Spears släpptes från sjukhuset i lördags morse har hon synts på en restaurang i Los Angeles drickandes champagnedrinkar med vad som ryktas vara hennes nye pojkvän, paparazzifotografen Adnan Ghalib, 35 år.

Paret träffades i december och har synts på Hollywoods lyxhotell. Bland annat checkade de in i en svit några timmar över en natt strax innan jul.

– Hon verkade vara på bra humör och hon skrattade tillsammans med killen, säger restaurangägaren på Daily grill till People.

Samtidigt varnar både vänner och läkare om Britneys sköra psykiska tillstånd.
– Britney verkar vara manodepressiv. Det viktigaste för henne är hon får hjälp och blir frisk. Men många måste nå botten innan de kan börja bli bättre igen. En person som skrattar hysteriskt när de åker ambulans är inte i balans, säger psykologen Diana Kirschner till People.

Dr Phils oväntade besök på sjukhuset

drphil

Tv-läkaren Dr. Phil gjorde ett besök hos Britney på sjukhuset Cedars-Sinai – något som i efterhand inte ses med helt blida ögon av alla.

– Ett sjukhus ska vara en säker plats, om en patient inte vill träffa någon ska inte denna person komma in. Det är en total överträdelse av hennes rättigheter, säger en psykiatriker på sjukhuset till TMZ.

Det var Britneys pappa, restauragägaren Jamie Spears, som bad den berömda tv-doktorn att besöka dottern eftersom han anser att Dr Phil ”är gud”. Men Britney ville inte ha något med Dr. Phil att göra – alls, enligt uppgifter.
– Helvetet kommer att frysa till is innan Britney pratar med Dr. Phil, säger en källa.

LÄS OCKSÅ: Lilla Jayden James till sjukhus.