in

Britney dumpar Adnan?

britney adnan slut
Britney dumpar Adnan?

Britney verkar ha fått nog av sin pojkvän Adnan. Nu dumpar hon honom – med hjälp av polisen. Mer

I lördags natt vid 02.00 bjöd Britney in två paparazzifotografer från X17online.com på fest i hennes hus. Fotograferna Robert och Leonardo fick lämna kamerorna utanför så att de inte skulle fotografera festligheterna som pågick i Britneys hus i 4 timmarna.
Väl inne så tog Britney på sig sin rosa peruk, satte på Amy Winehouse-skivan och dansade runt i huset med sin lilla hund i famnen hela tiden.
–Vi hade väldigt trevligt. Britney var väldigt rolig och avslappnad, säger Robert.

Trots alla rykten om Britneys sprit och drogproblem så drack hon bara ett halvt glas Champagne under hela kvällen. Kvällens skandal blev istället när Britneys manager Sam Lufti visade upp ett papper som visade sig vara ett besöksförbud utfärdat mot Britneys pojkvän, paparazzifotografen Adnan Ghalib.
Britney visade sig vara besviken på Adnan eftersom han skulle sälja bilder på henne till tidningar.
Men enligt People.com som har pratat med sheriffen i L.A har de inte utfärdat något besöksförbud. Och Adnan själv verkar inte ha en aning om något besöksförbud.
–Jag har varit på begravning och haft min mobil avstängd. Jag åker snart tillbaka till L.A och jag hoppas få kontakt med fröken Spears igen, säger Adnan i ett uttalande.

LÄS OCKSÅ: Nya shoppingfavoriter.