in

Britney dissar Justin

britney spears veckorevyn
Britney dissar Justin

Den här veckan har amerikanska bloggar och skvaller-tidningar frossat i kändis-skvaller så det slår härliga till: Nämligen att Britney Spears flyr hemlandet OCH dissar Justin Timberlake

Mer

Britney Spears har nu hoppat av att göra den duetten med Justin Timberlake (som Justin specialskrev för Britney dessutom) och Timbaland som var inplanerad till hennes comeback-skiva.
–Timbaland satte undan en hel vecka i sitt stressade schema för att kunna producera låten tillsammans med Britney och Justin. Och precis innan hon skulle flyga till studion så hoppade hon av och vägrade att spela in låten, berättar en källa för New York Post.
–Det är helt sjukt, hon är ute efter att göra en comeback. Och den där låten är inte bara en enorm hit utan även något hon skulle kunna öppna MTV Awards med och chocka alla med, fortsätter källan.
Britneys skivbolag är nu väldigt oroliga över hur det ska gå med Britneys kommande skiva.
–Alla är väldigt oroliga. I hennes eget huvud är hennes album redan klart och hon har jobbat tillräckligt med det. Och hon är en sån lätt måltavla just nu eftersom hon är sjuk och behöver hjälp. Det är så sorgligt för hon är manodepressiv och det kan enkelt botas med medicin, men Britney vägrar.

Kommer Britneys comeback bli en hit eller miss? Kommentera!